Pünkösdi hosszúhétvége a természet ölelésében! - Avalon Resort & SPA

Pünkösdi hosszúhétvége a természet ölelésében!

A nyitás örömére megannyi újdonsággal készültünk az Avalon Resort & SPA-ba foglaló vendégeink számára. Válasszon lakosztályaink vagy szobáink közül és tegye teljessé a pünkösdi hosszú hétvégét egy erdei utazással!

Szállását, a resort és a rönkházak szálláslehetőségei mellett, már az új Erdei Dizájn szállodaszárnyunkba is foglalhatja, amely a park legtermészetközelibb részén helyezkedik el tizenöt – erdőre néző, saját terasszal ellátott – szobával. Az új épületszárnyba foglaló vendégek az Avalon SPA központi wellness részlege mellett, kizárólagosan vehetik igénybe az Erdei Wellness szolgáltatásait, úgymint az infinity medencét, az Erdei Szaunaházat, a jakuzzit és a Havanna Bárt.  

Az újraaszfaltozott és újrafestett HELL Kart pályán szállóvendégeink az elsők között próbálhatják ki a legmodernebb gokart szériát, amely egy körön belül akár többszöri boostolással biztosít még izgalmasabb versenyzési élményt a futamok alatt. 

Éttermeinkben új étlapokkal, május közepétől pedig egy borszalonnal is kedveskedünk a gasztronómia szerelmeseinek. A gyerekek önfeledt szórakozásáról pedig hófánk csúszdánk, trambulinjaink, interaktív mászófalunk, LED labdamedencénk, versenycsúszdánk, zsetonos játékgépeink és izgalmas gyerekprogramjaink gondoskodnak Maya játékbirodalmunkban!

 

Válassza a természetet és pihenjen szeretteivel távol a városi nyüzsgéstől!