Nem akármilyen programot sütött ki az Avalon és Szabi a pék!
Szabadfi Szabolcs a kézműves pékség egyik legkiválóbb hazai szakembere, közismert nevén Szabi, a pék érkezik szállodánkba, aki több nemzetközi versenyen is sikeresen mérettette meg magát.
A tésztái kiváló olasz pizzaliszttel, valamint kovásszal készülnek és legalább 48 órát érlelik őket a sütésig. Az alapanyagok egy része Olaszországból, a többi magyar kistermelőktől kerül a pizzákra.
Vendégeinket egy gourmet hétvégére invitáljuk március 24-26 között, akik már a reggelinél belefeledkezhetnek Szabi a pék receptúrájával készült kívül ropogós, belül omlós péksüteményeink ízélményébe.
Március 25-én, délután pedig 15:00 órától Szabi személyesen süti nálunk a mennyei pizzákat saját nápolyi pizzasütőjével kültéri medencebárunknál.
Ugye, hogy jól hangzik? Ne maradjon ki, foglalja le most a szállását!