Őszi pihenés ötcsillagos erdei környezetben - Avalon Resort & SPA

Őszi pihenés ötcsillagos erdei környezetben

Foglalja le őszi pihenését előfoglalási kedvezménnyel és élvezze parkunk színes szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeit gyönyörű erdei környezetben!
Az ötcsillag superior besorolású Avalon Resort & SPA-ban összesen nyolcvan szoba nyújt otthont a természetben kikapcsolódni vágyók számára, akik egytől-egyig életük egyik legszebb úticéljaként könyvelhetik el nemzetközi szinten is elismert szállodánkat. 

A kisgyermekkel érkezők – Európa legjobb családi hotelét – választva ebben az igazán különleges évszakban is örök élményekkel gazdagodhatnak játszószobánk, szabadtéri játszóparkunk és fedett játszóházunk változatos játékelemeinek és tematikus programjainak köszönhetően. A szülők és a páros utazók pedig szaunaszeánszokkal, wellness élményekkel, borkóstolókkal, gokartversenyekkel és gasztronómiai kalandozással kerülhetik el az őszi fáradtságot a nálunk töltött napok alatt. 

Őszi – hétköznapi, hétvégi, vagy félpanziós – csomagajánlatunk választása esetén mindehhez előfoglalási áron juthat hozzá, hogy a kitűzött időpont előtt, teljesen az utazásra hangolódva már csak a csomagolással és a bőröndök bepakolásával kelljen foglalkoznia! Csodálja meg Avalóniát az év leghangulatosabb és legszínesebb évszakában!


Egészítse ki erdei pihenését kényeztető wellness élményekkel!