Október 23-ai hosszúhétvége az Avalon Parkban - Avalon Resort & SPA

Október 23-ai hosszúhétvége az Avalon Parkban

Kapcsolódjon ki exkluzív környezetben az Avalon Resort & SPA-ban az október 23-ai hosszú hétvégén, ahol a város zajától távol minőségi szolgáltatásainkkal meríthet új erőt a dolgos mindennapokhoz!

Élvezze a kényeztető wellness pillanatokat Kelet-Európa legjobb SPA-jában, ahol többek között medencéink, gőzkabinunk, sókamránk, szaunaszeánszaink, masszázsaink és kezeléseink garantálják a maximális őszi, testi-lelki felfrissülés. Az aktív pihenésre vágyók számára bátran ajánljuk a formaautózás hangulatát idéző, adrenalindús gokartversenyeket az 532 m hosszú HELL Kart pályán. A legkisebb korosztály számára pedig a Maya Dzsungel Játszóház biztosítja a felhőtlen időtöltést, ami időjárástól függetlenül várja a gyermekeket egyedi és izgalmas játékelemekkel, interaktív programokkal az év minden napján.

A hosszú hétvégét a Ristorantéban tradicionális olasz ételekkel, míg, az Avalon Sörkertben grillezett fogásokkal, hamburgervariációkkal, illetve bográcsban, Pit Boxban, vagy Big Green Eggben készült ételkülönlegességekkel tehetik még komplexebb élménnyé a gasztronómia szerelemesei. 

 

Töltse az október 23-ai nemzeti ünnepünket minőségi pihenéssel, álomszép őszi környezetben!