Nyári csomagajánlatok - Avalon Resort & SPA

Nyári csomagajánlatok

Ha egy nem hétköznapi utazást tervez a nyárra, az Avalonban mindent megtalál egy helyen.

 

Szórakozás a természet közepén!

Maya Dzsungel - Egy hely, ahol minden gyermekkori álom teljesül

A végtelen szórakozás helye gyermeki számára, több mint 2500 négyzetméteren bel és kültéri játékelemekkel, különféle interaktív és digitális játékkal. Élje át a közös pillanatokat. Az egész napos gyermekfelügyeletünk pedig lehetővé teszi, hogy a felnőttek egy ideig kedvük szerint pihenjenek.

HELL Kart gokartTöltse aktívan a szabadságát

A gyerekek folyamatosan mozgásban vannak és kimeríthetetlennek tűnő energiatartalékokkal rendelkeznek. Éppen ezért gokartpályánkát, úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a legkisebb vendégek igényeinek is, ezért 6. kortól a szülővel közösen élvezhetik a gokartozás adta örömöket. Minden, csak nem unalmas!

SPA Kikapcsolódás, exkluzivitás,eredtiség

Dehogy, nem csak a gyermekei találják meg a gyönyörű természeti környezetben az élményeket, a tágas, fényárban úszó francia riviérát idéző wellness pihenőnknél hátradőlve élvezheti a pihenést és a nyugalmat. Elég távol a mindennapi feladatoktól, de mégis otthon érezve magát. Készen áll?

Gasztronómia – Friss, minőségi, ízletes, 2 étterem

Reggeltől estig frissen készített finomságok várnak. Az olasz konyhát a nemzetközi ízekkel kombináljuk, hogy két kifinomult kínálatot hozzunk létre az élvezeti garanciával! Számunkra különösen fontos, hogy a készített ételek egészséges és tápláló alapanyagokból álljanak, ezért kulináris koncepciónk legfontosabb szereplői csak a régió gazdaságainak legjobb alapanyagai, például a legjobb gyümölcsök és zöldségek felhasználásával történik.

VINO – Gazdag hazai és nemzetközi italválaszték

Zárja le a napot egy pohár pezsgővel, kiváló borral és jó zenével!