Négyévszakos Avalon élmények! - Avalon Resort & SPA

Négyévszakos Avalon élmények!

Nem mindennapi élmények az év 365 napján!

 

Bármely évszakban tudunk egy olyan ötletet adni vendégeinknek, hogy az erdei panorámában való gyönyörködés mellett a pihenés legkomfortosabb módját élhessék meg.  

  • Zimankós téli napokon kihagyhatatlan az Avalon SPA wellness részlege, ahol szaunavilágunkban, fűtött medencéinkben és gőzfürdőnkben töltődhetnek fel, míg ragyogó napsütésben kifejezetten ajánljuk kültéri medencéinket egy frissítő koktél társaságában.
     
  • Az aktív kikapcsolódás kedvelőire HELL Kart pályánk megannyi izgalma vár az év minden napján legyen szó izgalmas driftelésről a havas pályán vagy adrenalindús versenyzésről verőfényes napsütésben.
     
  • Nem maradnak ki a jóból azon vendégeink sem, akiket a kulináris kalandok vonzanak, hiszen gasztronómiai felhozatalunk szezonális különlegességekkel idomul az évszakok változatosságához olasz éttermünkben és a Sörkertben egyaránt.
     
  • Családbarát szálloda lévén pedig a legkisebbekre is gondolunk! A gyerekek számára nyáron a Maya Játszópark szabadtéri programjaival gondoskodunk a felhőtlen játékélményekről, amit felhős időben Dzsungel Játszóházunk interaktív játékstruktúrái garantálnak.

 

Ne csak kiránduljon a természetben, hanem legyen otthona az év bármely évszakában! Fedezze fel az Avalon kalandokat egész évben!

Rengeteg négy évszakos élménnyel várjuk vissza vendégeinket! 2021-ben találkozunk!