Mindkét éttermünk és szállodánk is a legjobbak között! - Avalon Resort & SPA

Mindkét éttermünk és szállodánk is a legjobbak között!

Május 22-én rendezték meg az idei Dining Guide „Év Étterme” díjátadó gálát, ahol évről évre egyre erősebb a mezőny. Az Avalon Park munkatársainak a vendég elégedettsége a legfontosabb, ezért óriási siker és elismerés számunkra, hogy éttermeink és szállodánk is bekerültek a legjobbak közé.

A Michelin-ajánlott Avalon Ristorante továbbra is töretlen népszerűségnek örvend a Dining Guide Étteremkalauzban. Éttermi szervízét már több alkalommal díjazták, melynek kiválóságát – az idei helyezések alapján – nagy örömünkre sikerült megőriznie. A kisgyermekkel érkező vendégek esetén kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a szülők is ki tudják magukat pihenni és a gyerekek is a lehető legszebb élményekkel gazdagodjanak nálunk. Ezért is tölt el büszkeséggel minket, hogy az étterem családias jellegét a hazai csúcsgasztronómia TOP10 legjobbja között tartja számon a kalauz. Mindezeken felül a Vasárnapi ebéd kategóriába is bekerültünk az élmezőnybe, amit többek között a Sunday lunch ajánlatunknak is köszönhetünk. Vasárnapokon ugyanis 12:00 órától háromfogásos Sunday lunch ajánlattal és gyerekmenüvel várjuk vendégeinket. 

Olasz éttermünk mellett a nemrég teljes név- és koncepcióváltáson átesett The Club Avalon is a TOP100 közé került, így mindkét vendéglátó egységünk az ország legjobb éttermei között szerepel. 

Idén az Étteremkalauz nem csak a fine dining éttermeket díjazta, hanem az ötcsillagos szállodákat is. Ebből született az a TOP 10-es lista, melyben az Avalon Resort & SPA***** Superior bekerült a TOP 10 Ötcsillagos Luxushotel közé. 

A gálán elnyert díjaink:

Avalon Ristorante:

  • Top 25 Vidéki Étterem
  • TOP 10 Éttermi Szervíz
  • Top 10+1 Családi Étterem
  • Top 10+1 Vasárnapi Ebéd
  • Top 100 Étterem 47. hely

The Club Avalon:

  • Top 100 Étterem 86.hely

Avalon Resort & SPA:

  • Top 10 Ötcsillagos Luxushotel

A neves eseményen a legtöbb díjat az Avalon által üzemeltetett egységek zsebelték be, mely érdem megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk. Ezúttal is köszönjük a bizalmat!