Minden eddiginél személyesebb meglepetéssel készül idén az Avalon Mikulása! - Avalon Resort & SPA

Minden eddiginél személyesebb meglepetéssel készül idén az Avalon Mikulása!

Minden eddiginél személyesebb meglepetéssel készül idén az Avalon Mikulása!

Idén is fantasztikus Mikulás műsorral várjuk a pihenni vágyó családokat a karácsonyi díszbe öltöztetett Avalon Resort & SPA-ban!  

Hagyománnyá vált Mikulás programunkat idén kizárólag szállóvendégeink számára rendezzük meg, akik gyermekeikkel egy még személyesebb és interaktívabb, új műsor részeseként találkozhatnak a Mikulással és a kedvelt mesehőseikkel. Akár december 2-4-e, vagy 4-6-a között érkeznek hozzánk, részesei lehetnek a nem mindennapi élménynek.

Szállodai bejelentkezésük után gyermekük személyre szóló levelet kap a Mikulástól és maga is válaszolhat neki levél vagy rajz formájában, amit a parkban található SC (Santa Claus) monogrammal ellátott piros Mikulás postaládába helyezhet el. A manók eljuttatják a gyerekek által készített rajzokat és a kézzel írt leveleket a Mikulás számára, aki ezáltal név szerint köszönti majd őket az előadáson és megköszöni a kedvességet, vált velük egy-két személyes mondatot és utána adja át az idei ajándékot kizárólag a jógyerekek számára.

A konferenciaterem előtti téren kezdődő Mikulás show-ban a korábbi műsoraink szinte valamennyi mesehősével találkozhatnak vendégeink, a porondmester ezúttal is a Legnagyobb Showman lesz. A legkedveltebb szereplőink, a Mikulás és Grincs mellett a Pókember, Olaf, Elza és Anna hercegnő, a minyonok, Buzz Lightyear és Woody seriff, valamint a park kabalafigurája, Majmóca és a beszélő majmok klánja is alig várja már a gyerekekkel való találkozást. Természetesen a mindig vidám és bolondozásra kész Minyonok sem maradhatnak ki a műsorból, Gru pedig ezúttal különleges varázsképességeit is megmutatja a gyerekeknek, és a park manói pedig idén is finom szaloncukorkát és forró teát osztogatva várják majd a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Előadás időpontok:

december 2-án 17:00 órakor
december 3-án  16:00 órakor, 17:30-kor és 19:00 órakor
december 4-én 16:30-kor és 18:00 órakor
december 5-én 17:30-kor

A konferenciaterem előtti műsorrészben a gyerekek zenés-táncos interaktív játékokkal hangolódhatnak nagy találkozásra és a mesehősökkel közösen varázsolhatnak. A kültéri produkciót egy látványos 3D lézershow zárja, mely különleges fényekkel festi meg a park egét, miközben egy képzeletbeli utazással érkezünk meg a Mikulás otthonához. Ezután veszi kezdetét az ajándékozás a konferenciaterem előterében felállított Mikulás trónusnál.

Az élmények mellett profi fotósunk által készített közös családi fotókkal és névre szóló ajándékcsomaggal térhetnek haza a gyermekek. 

Töltsék az ünnepi időszakot a varázslatos Avalóniában és gazdagodjon az egész család felejthetetlen és minden eddiginél egyedibb élményekkel!