Március 15-ei hosszúhétvége élményteli családi programokkal - Avalon Resort & SPA

Március 15-ei hosszúhétvége élményteli családi programokkal

Élvezze az elsők között az eddigi legnagyobb átalakításon és felújításon átesett szállodánk szolgáltatásait és a tavaszba forduló természet ragyogását. A megújult, gyönyörű környezetben a megszokott színvonalú kiszolgálással és színes programokkal várjuk az év első hosszú hétvégéjére foglalókat.

Március 13-án 19:00 órától Gáspár Laci énekel olasz éttermünkben, ahol másnap Jász András szaxofonjátéka teszi még hangulatosabbá vendégeink vacsoraestjét.

A gyerekek önfeledt szórakozásáról egész hétvégén tematikus ünnepi játékokkal és interaktív gyerekprogramokkal gondoskodunk Maya Játszóparkunkban.

Március 14-én Jack Spenóttal találkozhatnak a családok, aki „János vitéz huszárait” toborozza össze a lelkes jelentkezőkből a tőle megszokott mókás és szórakoztató játékokkal. Részt vehetnek a gyerekek egy 1848-as időutazáson és elkészíthetik saját csákójukat, vagy kardjukat is kézműves foglalkozásainkon, amíg a szülők egy kényeztető szaunaszeánszon frissülnek fel, gasztronómiai kínálatunk különlegességeit fedezik fel, vagy izgalmas gokartfutamokkal egészítik ki a wellness és kulináris élményeket. 


Próbálják ki a természettel együtt megújuló szállodánkat és éttermünket a legelsők között!

 

Töltsék nemzeti ünnepünket a természet ölelésében fantasztikus családi programjaink kíséretében!