Legyen élményekkel teli a nyár! - Avalon Resort & SPA

Legyen élményekkel teli a nyár!

Tervezze meg álomnyaralását és engedje, hogy mi valóra váltsuk! A Bükk fáival körülölelt szálloda komplexumunkban több élményben lehet része, mint hinné! 

 

Válassza az Élményekkel teli nyaralás félpanzióval csomagajánlatunkat és megajándékozzuk egy tíz alkalmas (egyszemélyes) gokartbérlettel, hogy az elsők között próbálhassa ki vadonatúj elektromos gokartjainkat a HELL Kart pályán. 

Mi több, egy különleges Avalon vacsora is a csomag részét képezi, melyet igény szerint a Ristorantéban vagy az Avalon Sörkertben fogyaszthat el. A felnőttek és a 14 éven felüli gyermekek három fogást, míg a 14 éven aluli gyermekek egy fogást választhatnak étlapunkról.

Az új Erdei Dizájn szárnyba történő foglalás esetén a kedvesével töltött meghitt pillanatokról nem csak a központi Avalon SPA, de az új Erdei Wellness szolgáltatásaink is gondoskodnak. Medencéinkben, bárjainkban, szaunaházainkban, illetve masszázsaink vagy wellness kezeléseink alatt gondtalanul és maximális kényelemben pihenheti ki magát, amíg gyermekei a 2.500 négyzetméteres Maya játékbirodalmunkat, Dzsungel Játszóházunkat, vagy a Resort játszószobáját fedezik fel változatos gyerekprogramunknak köszönhetően!

 

Legyen otthona a természet nyaralása alatt!