Kihagyhatatlan januári ajánlattal köszöntjük az új évet! - Avalon Resort & SPA

Kihagyhatatlan januári ajánlattal köszöntjük az új évet!

Még mielőtt belevetné magát az új év teendőibe, szánjon egy kis időt a pihenésre, hogy újult erővel, tele energiával láthasson neki a 2022-es esztendő kihívásainak!

Szállodánkban rendkívüli ajánlatokkal szeretnénk kedveskedni 2022 első szállóvendégeinek.

Január 10-től hétköznapi (vasárnaptól péntekig) foglalás esetén az Avalon Resort & SPA superior szobáinak árán foglalhat szállást a superior balcony, az exkluzív rönkházszint, vagy az erdőre néző terasszal rendelkező Erdei Dizájn superior szobák egyikébe.

Amennyiben kisgyermekkel érkezik hozzánk, animátoraink felügyelete mellett gondoskodunk gyermeke önfeledt szórakozásáról szállodánk XBOX One, PS5 és Nintendo Switch konzolokkal felszerelt játszószobájában, míg Maya játékbirodalmunkban és szállodánkban tematikus heti programokkal készülünk egész hónapban:

Január 3-9-ig Újévi hét
január 10-16-ig Télvarázs hét
Január 17-23-ig Művészetek hete
Január 24-30-ig Mignonok hete
 

Kezdje az új évet egy kényeztető pihenéssel a természet ölelésében, ahol szaunaszeánszokkal, wellness kezelésekkel, gasztronómiai különlegességekkel, vagy épp egy adrenalindús gokartversennyel élheti át az Avalon Park téli varázsát! 
 

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!