Kedvezményes foglalás egész novemberben! - Avalon Resort & SPA

Kedvezményes foglalás egész novemberben!

Tudjuk, hogy az év végi, ünnepi készülődéshez nem árt kipihenten és feltöltődve nekivágni, ezért novemberre egy rendkívül kedvezményes ajánlatot álmodtunk meg a természetben kikapcsolódni vágyók számára!

Foglaljon szállást az Avalon Resort & SPA-ba bármely novemberi hétköznapra és 10%-ot elengedünk a szobaárból, legyen az szállodai szobáink, rönkházaink, vagy Erdei Dizájn szobáink egyike!

Ajánlatunk 2021. november 1. és november 30. között, hétköznapi foglalások esetén érvényes. A 10%-os engedményre online foglalás esetén az AVALON10 promókód megadásával jogosult vendégünk. Kérjük, amennyiben e-mailben foglal szállást, levelében tüntesse fel a fenti promókódot.  

Erdei pihenése alatt éttermeinkben szezonális ételkülönlegességekkel, SPA világunkban kényeztető szaunaszeánszokkal és wellness kezelésekkel, illetve gokart pályánkon élvezetes időmérő futamokkal járulunk hozzá teljes körű feltöltődéséhez. Amennyiben pedig kisgyermekkel érkezik hozzánk, a Maya Dzsungel Játszóházban és szállodánk (X-BOX és Kinect rendszerrel felszerelt) játszószobájában biztosítunk számára felejthetetlen játékélményeket!

 

Éljen a lehetőséggel és merítsen energiát a téli teendőkhöz erdei pihenése alkalmával kedvezőbb áron!