Trip Advisor Kiválósági Tanúsítvány 2018 - Avalon Resort & SPA

Trip Advisor Kiválósági Tanúsítvány 2018

Miskolctapolca, 2018. szeptember 07

A miskolctapolcai Avalon Park olasz étterme nemrég számolt be legutóbbi sikeréről, miszerint elnyerte Közép-Európa legjobb olasz konyhája és legszebb belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező éttermének díját. Ezúttal a TripAdvisor® Kiválósági Tanúsítvánnyal bővült rangos elismeréseinek listája! A világ legnagyobb utazási oldala immáron nyolcadik éve ismeri el ezzel a tanúsítvánnyal azokat a vállalkozásokat, amelyek folyamatosan kiváló utazói értékeléseket kaptak a megelőző év során.


A TripAdvisor azokat az éttermeket és egyéb vendéglátóipari vállalkozásokat tünteti ki a díjjal, amelyeket az utazók folyamatosan dicséretben és elismerésben részesítenek” – mondta el Heather Leisman, a TripAdvisor iparági marketing-igazgatóhelyettese. „Ez az elismerés lehetővé teszi, hogy olyan vállalkozásokat jutalmazzunk a nagyközönség előtt, amelyek aktív kapcsolatot tartanak fenn vendégeikkel, és a visszajelzéseket felhasználva segítenek az utazóknak, hogy megtalálják és bizalommal lefoglalják a tökéletes utazást.”

A Kiválósági Tanúsítvány az utazók által egy 12 hónapos időszak során a TripAdvisoron közzétett értékelések minőségét, mennyiségét és frissességét veszi számításba. Ahhoz, hogy egy vállalkozás megfelelő jelölt legyen, összességében legalább négy buborékkal kell rendelkeznie a TripAdvisor ötbuborékos osztályozási skáláján, értékelései számának el kell érnie a meghatározott minimumot, valamint profiljának legalább 12 hónapja szerepelnie kell a TripAdvisoron. A Kiválósági Tanúsítvánnyal kitüntetett vendéglátóhelyek tehát olyan éttermek, szállások és látnivalók a világ minden tájáról, amelyek folyamatosan nagyszerű élményeket nyújtanak vendégeiknek.

„Nagy örömmel tölt el, hogy a nemzetközi díjak elnyerése után nem sokkal ismét egy rangos díjjal büszkélkedhetünk! Csapatunk mindent megtesz vendégeink maximális elégedettségéért, ezért is esik annyira jól olvasni a sok-sok pozitív TripAdvisor értékelést éttermünkről (https://www.tripadvisor.co.hu/Restaurant). A befektetett munka ismét meghozta a gyümölcsét és bízunk benne, hogy a jövőben még több vendég szívébe sikerül belopni magunkat!” – nyilatkozta az Avalon Park gasztronómiai igazgatója, Bajusz Gergely.


Látogasson el Ön is Közép-Európa legjobb olasz éttermébe és számoljon be tapasztalatairól a TripAdvisor honlapján!