Business Excellence díj 2017 - Avalon Resort & SPA

Business Excellence díj 2017

A legjobb vidéki business hotel a közönség szavazata alapjn az Avalon Resort & SPA

Budapest, 2017. július 5. –  Ünnepélyes díjátadó fogadás keretein belül idén hetedik alkalommal osztották ki a Business Excellence díjat, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy az üzleti utazók aktív részvételével megválasszák a legjobb turisztikai szolgáltatókat.
 

 „Hatalmas örömmel tölt el, hogy újabb díjat nyert el szállodánk. Az Avalon Resort & SPA csupán májusban ünnepelte első születésnapját, mégis számtalan díjat és elismerést kaptunk már a szakmától és vendégektől egyaránt. Ezek a díjak jelentik számunkra a visszaigazolást, hogy megéri az a sok befektetett munka, amit szállodánk összes dolgozója tanúsít. Külön öröm, hogy ezúttal egy fontos célcsoportunk, az üzleti utazók szavazatai alapján lettünk a legjobbak” – nyilatkozta Poncsák Pál, az Avalon Resort & SPA szállodaigazgatója.Idén a legjobbnak ítélt budapesti és vidéki business szállodát, budapesti és vidéki éttermet, legjobb corporate utaztatót, légitársaságot, autókölcsönzőt, rendezvényhelyszínt, vidéki „business city”-t, valamint a legjobb rendezvényszervezőt díjazták. Az utazóközönség véleménye alapján 2017 legjobb vidéki business hotele az Avalon Park luxus szállodája, az Avalon Resort & SPA lett.
 

Az Avalon Resort & SPA hitvallása szerint a kényeztetés mindenkinek jár, így a családok és párok mellett az üzleti utazók is pihentető és felfrissítő napokat tölthetnek el a miskolctapolcai szállodában. Egy kellemes wellness-ezés vagy a parkhoz tartozó elektromos gokartpálya kipróbálása mind felhőtlen kikapcsolódást nyújt a fárasztó munkamegbeszélések után.