Díjaink - Avalon Resort & SPA

Díjaink

Mindkét éttermünk és szállodánk is a legjobbak között!
 

Bővebben


Wine Spectator 2023 Restaurant Awards díjat nyert idén is az Avalon Ristorante.

2023-ban is átadta Az Utazó magazin a legjobb turisztikai szolgáltatóknak járó elismeréseket. 

BŐVEBBEN


Wine Spectator 2023 Restaurant Awards díjat nyert idén is az Avalon Ristorante.

Wine Spectator 2023 Restaurant Awards díjat nyert idén is az Avalon Ristorante.

Idén is díjazta a magyar éttermek borlapjait a világ egyik legbefolyásosabb borszakmai lapja, a Wine Spectator – az általuk megítélt díjakat a „borok Michelin-csillagaként" tartja számon a borszakma. Az Avalon Ristorante idén második alkalommal került fel az impozáns listára: a tavalyi eredményekhez hasonlóan idén is „2 poharas", azaz 'Best of Award of Excellence' minősítéssel szerepel.

BŐVEBBEN


Michelin ajánlást kapott az Avalon Ristorante!

Beválasztották az Avalon Park éttermét, az Avalon Ristorantét a Millenáris parkban 2022. november 03-án este megrendezett Michelin Star Revelation Hungary 2022 díjátadón az ajánlott „Michelin Plate” vagyis „Michelin Tányér” helyek listájára. Idén először ugyanis
a Michelin Guide étteremkalauz névtelen kritikusai nemcsak fővárosi, hanem vidéki éttermekbe is ellátogattak. Az ajánlást öt kritérium alapján osztják ki és azon éttermeknek ítélik oda, akik „egyszerűen jó ételeket szolgálnak fel”.

BŐVEBBEN


Az Avalon Resort & SPA***** Superior Európa legjobb családi hotele!

Idén immár ötödik alkalommal került megrendezésre az egyik legrangosabb nemzetközi turisztikai verseny, az International Travel Awards, amely világszinten jutalmazza az utazási, idegenforgalmi és vendéglátó-ipari ágazaton belül tevékenykedő legkiemelkedőbb szereplőket. A nívós nemzetközi elismerésben 2022-ben a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA***** Superior részesült, a Best Family Resort (Legjobb Családi Hotel) kategóriában Európában. A verseny színvonalát mi sem példázza jobban, mint hogy a korábbi évek nyertesei között olyan nagy nemzetközi szállodaláncok hotelei találhatók a világ mindent pontjáról, mint a Kempinski, a Hilton vagy a Four Seasons.

BŐVEBBEN


A világ egyik legrangosabb díjában részesült az Avalon Ristorante

A világ egyik legrangosabb díjában részesült az Avalon Ristorante

Ezúttal a borszakma legfontosabb magazinja, az amerikai Wine Spectator díjazta az éttermet!

 

Bővebben


Az Avalon Ristorante fantasztikus eredményeket ért el a Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán!

Az Avalon Ristorante fantasztikus eredményeket ért el a Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán!

2021. július 20. Az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát július 19-én Budapesten, a Várkert Bazárban rendezték meg, ahol egy 2020 nyarától 2021 januárjáig tartó tesztelést követően díjazták a hazai gasztrovilág legjobb éttermeit. Az ünnepélyes gálaesten a park gasztronómiai igazgatója, Bajusz Gergely vette át az „Év szervizembere 2021” díjat, a park olasz étterme pedig 40 hellyel került előrébb a tavalyi évhez képest a TOP 100-as lista élmezőnyébe. Mindezen felül a Ristorante a TOP 20 vidéki, valamint a TOP 10 éttermi szerviz kategóriába kerülve is beírta magát a Magyarország legjobb éttermeit felvonultató Étteremkalauzba.

Bővebben


Avalon Resort SPA - Best of Budapest & Hungary

Az Avalon Resort & SPA a legjobb vidéki szállodák élvonalában

Az Avalon Resort & SPA évről-évre számos hazai és külföldi elismerést tudhat magáénak. 2020 áprilisában a hotel díjainak listája tovább bővült. Az Avalon Park szállodája idén ismét a legjobb vidéki szállodák egyike lett a Best of Budapest & Hungary szakmai minősítése alapján, ezúttal ráadásul a szálloda igazgatója, Poncsák Pál egy megtisztelő különdíjjal - az Év Vidéki Szállodása - elismeréssel gazdagodott.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - IHA

Európa legjobb vidéki szállodája az Avalon Resort & SPA!

Ismét új díjjal bővült a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA rangos elismeréseinek listája. Az International Hotel Awards idei ünnepélyes díjátadóját február 24-én a kijevi InterContinental Hotelban tartották, ahol Poncsák Pál szállodaigazgató és Dezsőffy István SPA és műszaki manager a legjobb vidéki szállodának járó, „Best Country Hotel” díját vehette át!

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - AZ ÉV TEMATIKUS SZÁLLÁSHELYE!

Gastro & Hotel Design Award  - Az év legjobb tematikus szálláshelye díj

A miskolctapolcai Avalon Resort & SPA számos hazai és nemzetközi díjat tudhat már magáénak. Rangos elismeréseink listája ezúttal a Gastro & Hotel Design Award kiemelt kategóriájának elnyerésével bővült, amivel büszkén viselheti immáron „Az év legjobb tematikus szálláshelye” címet is!

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - Trip Advisor Kiválósági Tanúsítvány 2018

Trip Advisor Kiválósági Tanúsítvány 2018

Az Avalon Ristorante nemrég számolt be legutóbbi sikeréről, miszerint elnyerte Közép-Európa legjobb olasz konyhája és legszebb belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező éttermének díját. Ezúttal a TripAdvisor® Kiválósági Tanúsítvánnyal bővült rangos elismeréseinek listája! A világ legnagyobb utazási oldala immáron nyolcadik éve ismeri el ezzel a tanúsítvánnyal azokat a vállalkozásokat, amelyek folyamatosan kiváló utazói értékeléseket kaptak a megelőző év során.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - World Luxury Restaurant Awards - Közép-Európa legjobb olasz étterme

World Luxury Restaurant Awards - Közép-Európa legjobb olasz étterme

A háromszoros nemzetközi díjnyertes Avalon Resort & SPA étterme is nemzetközileg elismert lett! Az Avalon Ristorante számos hazai díj elnyerése után a világ legkiválóbb gourmet ételeket és exkluzív szolgáltatást nyújtó éttermeivel vette fel a versenyt. A World Luxury Restaurant Awards ünnepélyes díjátadója július 14-én, az észak-írországi Galgorm Resort & SPA-ban került megrendezésre, ahol az étterem séfjei, Albók Gyula és Szepesi Gábor Közép-Európa legjobb olasz konyhájának és legszebb belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező éttermének díját vehették át.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - Best of Budapest & Hungary díj

Best of Budapest & Hungary - Best countyside hotel díj

2018. április 9-én 25. alkalommal osztották ki a Best of Budapest & Hungary díjat, melyet a hazai vendéglátó-, szálloda- és más szolgáltatói szféra legjobbjainak ítél oda minden évben a Budapest Week Publishing kiadó szakmai zsűrije. A fővárosi The Ritz-Carlton hotelben tartott ünnepélyes gálán az Avalon Resort & SPA-t a countryside hotel kategória győzteseként tüntették ki, mellyel elnyerte a „Magyarország legjobb vidéki szállodája”címet.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - World Luxury Hotel Awards

World Luxury Hotel Awards Díjak

Az Avalon Resort & SPA a World Luxury Hotel Awards nemzetközi versenyen is kimagaslóan teljesített, ahol a világ szállodáit a vendégek szavazata alapján globális, kontinentális, regionális és országos szinten is értékelték. Az ünnepélyes díjátadó a svájci Alpokban található Kulm Hotel St. Moritz-ban került megrendezésre, ahol a hotel mindhárom nevezett kategóriában nyert. Magyarországon az Avalon Resort & SPA lett a legjobb szálloda „Luxury Spa Resort" kategóriában, Kelet-Európában „Luxury Family Resort” kategóriában nyerte el a rangos elismerést, míg az egész világon az összes nevező hotel közül az Avalon Park szállodája kapta a legtöbb szavazatot „Luxury Theme Park Resort” kategóriában!

BŐVEBBEN


 Avalon Resort & SPA - Luxury Resort SPA

Kelet-Európa legjobb SPA-ja az Avalon SPA!

2019. július 6-án kilencedik alkalommal került megrendezésre a
World Luxury SPA Awards, melynek a szentpétervári The State Hermitage Museum Offical Hotel adott otthont. A vendégek szavazatán alapuló versenyen az Avalon SPA dupla győzelmet aratott, hiszen "Luxury Resort SPA" kategóriában Magyarország legjobbja lett, emellett regionális szintén "Luxury Wellness SPA" kategóriában Kelet-Európa legjobb SPA-ja címet is megszerezte.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - International Hotel Awards

International Hotel Awards díjak

Az Avalon Resort & SPA számos hazai versenyt követően az International Hotel Awards-on került megmérettetésre. A legjobb hotelek közötti nemzetközi versenyen az Avalon Park szállodája olyan rangos nemzeti díjakkal gazdagodott, mint a „Best Resort Hotel” és a „Best Large Hotel”, de elnyerte a nemzetközi 5 csillagos minősítést is a londoni Royal Lancaster Hotelben megrendezésre kerülő ünnepélyes díjátadón. Az International Five Star besorolással a kiemelkedően magas szolgáltatást nyújtó Avalon Resort & SPA nemzetközileg is elismertté vált, így már nem csak hazánkban tartják számon a legjobbak között, de európai viszonylatban is előkelő helyet foglal el.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - Gastro Design díj

Gastro Design díj 2017

A Turizmus Trend és a Vendég & Hotel szaklap által rendezett Gastro Design Award 2017. évi díjátadóján idén negyedik alkalommal adták át a rangos díjakat. Ebben az évben először bővítették ki a mezőnyt hotelek számára kiírt kategóriákkal, melyből az Avalon Resort & SPA két díjat is elnyert. Az Avalon Park szállodája a JAB Szállodaipari Berendezés és Belsőépítészet - Teljes Ház Díjon belül megosztott bronzérmet, a Solinfo Szállodaipari Berendezés és Belsőépítészet - Spa & Wellness Díjon belül pedig aranyérmet szerzett. A díjakat október 9-én, a Larus Rendezvényközpontban ünnepélyes keretek között adták át.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - Business Excellence díj 2017

Business Excellence díj 2017

Ünnepélyes díjátadó fogadás keretein belül 2017-ben hetedik alkalommal osztották ki a Business Excellence díjat, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy az üzleti utazók aktív részvételével megválasszák a legjobb turisztikai szolgáltatókat.
Az utazóközönség véleménye alapján 2017 legjobb vidéki business hotele az Avalon Park luxus szállodája, az Avalon Resort & SPA lett.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - Év wellness szállodája díj

Az „Év wellness szállodája” díj

Az Utazó magazin már több mint tíz éve kérdezi meg évről évre olvasóit és a szakma képviselőit az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóiról. A magazin 2017-ben is meghirdette „Az Utazó Toplistája” szavazást, amely eredménye alapján az Avalon Resort & SPA nyerte el az „Év wellness szállodája” elismerést.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - Iránytű 2017

Iránytű 2017 turisztikai kommunikációs díj

A Turizmus Trend/Vendég & Hotel 2017-ben 12. alkalommal meghirdetett versenyének célja, hogy elismerje a legjobb turisztikai kommunikációs megoldásokat az elmúlt egy évből. A Resort & SPA lett a “szállodai kiadványok” kategória legjobbja!

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - Best of Budapest

„Best of Budapest & Hungary – Best NEW 5 star hotel” díj

A 2017 májusában egy éves Avalon Resort & SPA március 25-én a 24. Best of Budapest & Hungary Díjkiosztó Gálán vehette át a „Best of Budapest & Hungary – Best NEW 5 star hotel” díját. A Budapest Marriott Hotelben tartott ünnepélyes gálát minden év tavaszán rendezi meg a Budapest Week Publishing Kiadó, ahol az elmúlt év legkiemelkedőbb éttermeit, szállodáit és egyéb szolgáltatóit díjazzák.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - Szállás.hu szakmai díj

Szallas.hu szakmai díj 2016

A Szallas.hu, a hazai piacvezető szállásközvetítő portál 2016 december 1-jén immár negyedik alkalommal ismerte el a magyar turizmus legkiemelkedőbb szereplőit Budapesten. "Az év szállása" 2016 versenyen a szakmai zsűri véleménye és a vendégértékelések alapján az Avalon Resort & SPA nyerte el kategóriájában a szakmai díjat és lett I. helyezett.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - Gault & Millau díj

Gault & Millau elismerés 2016

A Gault & Millau minden évben elkészíti a független értékelések alapján összeállított listáját Magyarország legkedveltebb vendéglátóhelyeiről és szállodáiról. A 2016 májusában nyílt Avalon Resort & SPA már a nyitás évében felkerült a magyarországi szállodák TOP 10-es listájára, olyan patinás, nagy hírnevű szállodák mellé, mint a Four Season Hotel, Kempinski Hotel és The Ritz-Carlton Hotel. Az Avalon Resort hiteles és nemzetközi mércével is összehasonlítható értékelés alapján, a legmagasabb luxus igényeket kielégítő szállodai besorolást kapta, ráadásul az ország keleti felében rajtunk kívül egyik hotel sem részesült elismerésben.

BŐVEBBEN


Gastro Design 2016 - Avalon Resort

Gastro Design díj 2016

A Gastro Design 2016 díjátadón Magyarország legjobb éttermei immáron harmadik alkalommal képviseltették magukat. Az Avalon Ristorante a Vendéglátóipari Berendezés és Belsőépítészet – Zárt tér Hotel kategóriájában arany fokozatú elismerésben részesült, ezen felül a Vendég & Hotel különdíjat is bezsebelhette, mellyel a zsűri éttermünk pályázatát ítélte a legkiemelkedőbbnek.

BŐVEBBEN


Miskolc Turizmusáért elismerés 2016

Miskolc turizmusáért elismerés 2016

Miskolc Város Napján, május 11-én vehette át az Avalon Park a Miskolc Város Turizmusáért díjat. Miskolctapolcán, a Bükk szívében felépülő családi szórakoztató- és élményközpont akkor még nem volt egyéves, mivel 2015. június 14-én nyitott. Az elismerést a következőkkel indokolták: a beruházás egy komplex turisztikai attrakció, a régió és a környező országok meghatározó turisztikai létesítménye.

BŐVEBBEN


Greennovációs Nagydíj 2016

A Professional Publishing Hungary 2016-ban is elindította a környezettudatos vállalati működést díjazó versenyét, a Greennovációs Nagydíjat. A miskolctapolcai Avalon Parkot a turizmus kategóriában találták méltónak az elismerésre.

BŐVEBBEN


Az „Év turisztikai attrakciója” 2015

A Szallas.hu, a hazai piacvezető szállásközvetítő portál 2015-ben második alkalommal adta át a magyar turizmus legkiemelkedőbb minőségi díjait Budapesten. A miskolctapolcai Avalon Park nyerte el az idei év új kategóriájának elismerését, az Év Turisztikai Attrakciója díjat.

BŐVEBBEN


Gastro Design díj 2015

A Gastro Design versenyt meghirdető Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap célja a versenykiírással az volt, hogy megtalálja a legjobb egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátó-ipari kommunikációt és márkamegjelenést Magyarország éttermei, kávéházai, bárjai, sörözői, csárdái és szállodák vendéglátóegységei között. A versenyen a Sörkert III. helyezést ért el vendéglátóipari kiegészítők kategóriában.

BŐVEBBEN