Díjaink - Avalon Resort & SPA

Díjaink

Az Avalon Resort & SPA***** Superior Európa legjobb családi hotele!

Idén immár ötödik alkalommal került megrendezésre az egyik legrangosabb nemzetközi turisztikai verseny, az International Travel Awards, amely világszinten jutalmazza az utazási, idegenforgalmi és vendéglátó-ipari ágazaton belül tevékenykedő legkiemelkedőbb szereplőket. A nívós nemzetközi elismerésben 2022-ben a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA***** Superior részesült, a Best Family Resort (Legjobb Családi Hotel) kategóriában Európában. A verseny színvonalát mi sem példázza jobban, mint hogy a korábbi évek nyertesei között olyan nagy nemzetközi szállodaláncok hotelei találhatók a világ mindent pontjáról, mint a Kempinski, a Hilton vagy a Four Seasons.

BŐVEBBEN


A világ egyik legrangosabb díjában részesült az Avalon Ristorante

A világ egyik legrangosabb díjában részesült az Avalon Ristorante

Ezúttal a borszakma legfontosabb magazinja, az amerikai Wine Spectator díjazta az éttermet!

 

Bővebben


Az Avalon Ristorante fantasztikus eredményeket ért el a Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán!

Az Avalon Ristorante fantasztikus eredményeket ért el a Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán!

2021. július 20. Az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát július 19-én Budapesten, a Várkert Bazárban rendezték meg, ahol egy 2020 nyarától 2021 januárjáig tartó tesztelést követően díjazták a hazai gasztrovilág legjobb éttermeit. Az ünnepélyes gálaesten a park gasztronómiai igazgatója, Bajusz Gergely vette át az „Év szervizembere 2021” díjat, a park olasz étterme pedig 40 hellyel került előrébb a tavalyi évhez képest a TOP 100-as lista élmezőnyébe. Mindezen felül a Ristorante a TOP 20 vidéki, valamint a TOP 10 éttermi szerviz kategóriába kerülve is beírta magát a Magyarország legjobb éttermeit felvonultató Étteremkalauzba.

Bővebben


Avalon Resort SPA - Best of Budapest & Hungary

Az Avalon Resort & SPA a legjobb vidéki szállodák élvonalában

Az Avalon Resort & SPA évről-évre számos hazai és külföldi elismerést tudhat magáénak. 2020 áprilisában a hotel díjainak listája tovább bővült. Az Avalon Park szállodája idén ismét a legjobb vidéki szállodák egyike lett a Best of Budapest & Hungary szakmai minősítése alapján, ezúttal ráadásul a szálloda igazgatója, Poncsák Pál egy megtisztelő különdíjjal - az Év Vidéki Szállodása - elismeréssel gazdagodott.

BŐVEBBEN


 Avalon Resort & SPA - Luxury Resort SPA

Kelet-Európa legjobb SPA-ja az Avalon SPA!

2019. július 6-án kilencedik alkalommal került megrendezésre a
World Luxury SPA Awards, melynek a szentpétervári The State Hermitage Museum Offical Hotel adott otthont. A vendégek szavazatán alapuló versenyen az Avalon SPA dupla győzelmet aratott, hiszen "Luxury Resort SPA" kategóriában Magyarország legjobbja lett, emellett regionális szintén "Luxury Wellness SPA" kategóriában Kelet-Európa legjobb SPA-ja címet is megszerezte.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - IHA

Európa legjobb vidéki szállodája az Avalon Resort & SPA!

Ismét új díjjal bővült a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA rangos elismeréseinek listája. Az International Hotel Awards idei ünnepélyes díjátadóját február 24-én a kijevi InterContinental Hotelban tartották, ahol Poncsák Pál szállodaigazgató és Dezsőffy István SPA és műszaki manager a legjobb vidéki szállodának járó, „Best Country Hotel” díját vehette át!

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - AZ ÉV TEMATIKUS SZÁLLÁSHELYE!

Gastro & Hotel Design Award  - Az év legjobb tematikus szálláshelye díj

A miskolctapolcai Avalon Resort & SPA számos hazai és nemzetközi díjat tudhat már magáénak. Rangos elismeréseink listája ezúttal a Gastro & Hotel Design Award kiemelt kategóriájának elnyerésével bővült, amivel büszkén viselheti immáron „Az év legjobb tematikus szálláshelye” címet is!

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - Trip Advisor Kiválósági Tanúsítvány 2018

Trip Advisor Kiválósági Tanúsítvány 2018

Az Avalon Ristorante nemrég számolt be legutóbbi sikeréről, miszerint elnyerte Közép-Európa legjobb olasz konyhája és legszebb belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező éttermének díját. Ezúttal a TripAdvisor® Kiválósági Tanúsítvánnyal bővült rangos elismeréseinek listája! A világ legnagyobb utazási oldala immáron nyolcadik éve ismeri el ezzel a tanúsítvánnyal azokat a vállalkozásokat, amelyek folyamatosan kiváló utazói értékeléseket kaptak a megelőző év során.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - World Luxury Restaurant Awards - Közép-Európa legjobb olasz étterme

World Luxury Restaurant Awards - Közép-Európa legjobb olasz étterme

A háromszoros nemzetközi díjnyertes Avalon Resort & SPA étterme is nemzetközileg elismert lett! Az Avalon Ristorante számos hazai díj elnyerése után a világ legkiválóbb gourmet ételeket és exkluzív szolgáltatást nyújtó éttermeivel vette fel a versenyt. A World Luxury Restaurant Awards ünnepélyes díjátadója július 14-én, az észak-írországi Galgorm Resort & SPA-ban került megrendezésre, ahol az étterem séfjei, Albók Gyula és Szepesi Gábor Közép-Európa legjobb olasz konyhájának és legszebb belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező éttermének díját vehették át.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - Best of Budapest & Hungary díj

Best of Budapest & Hungary - Best countyside hotel díj

2018. április 9-én 25. alkalommal osztották ki a Best of Budapest & Hungary díjat, melyet a hazai vendéglátó-, szálloda- és más szolgáltatói szféra legjobbjainak ítél oda minden évben a Budapest Week Publishing kiadó szakmai zsűrije. A fővárosi The Ritz-Carlton hotelben tartott ünnepélyes gálán az Avalon Resort & SPA-t a countryside hotel kategória győzteseként tüntették ki, mellyel elnyerte a „Magyarország legjobb vidéki szállodája”címet.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - World Luxury Hotel Awards

World Luxury Hotel Awards Díjak

Az Avalon Resort & SPA a World Luxury Hotel Awards nemzetközi versenyen is kimagaslóan teljesített, ahol a világ szállodáit a vendégek szavazata alapján globális, kontinentális, regionális és országos szinten is értékelték. Az ünnepélyes díjátadó a svájci Alpokban található Kulm Hotel St. Moritz-ban került megrendezésre, ahol a hotel mindhárom nevezett kategóriában nyert. Magyarországon az Avalon Resort & SPA lett a legjobb szálloda „Luxury Spa Resort" kategóriában, Kelet-Európában „Luxury Family Resort” kategóriában nyerte el a rangos elismerést, míg az egész világon az összes nevező hotel közül az Avalon Park szállodája kapta a legtöbb szavazatot „Luxury Theme Park Resort” kategóriában!

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - International Hotel Awards

International Hotel Awards díjak

Az Avalon Resort & SPA számos hazai versenyt követően az International Hotel Awards-on került megmérettetésre. A legjobb hotelek közötti nemzetközi versenyen az Avalon Park szállodája olyan rangos nemzeti díjakkal gazdagodott, mint a „Best Resort Hotel” és a „Best Large Hotel”, de elnyerte a nemzetközi 5 csillagos minősítést is a londoni Royal Lancaster Hotelben megrendezésre kerülő ünnepélyes díjátadón. Az International Five Star besorolással a kiemelkedően magas szolgáltatást nyújtó Avalon Resort & SPA nemzetközileg is elismertté vált, így már nem csak hazánkban tartják számon a legjobbak között, de európai viszonylatban is előkelő helyet foglal el.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - Gastro Design díj

Gastro Design díj 2017

A Turizmus Trend és a Vendég & Hotel szaklap által rendezett Gastro Design Award 2017. évi díjátadóján idén negyedik alkalommal adták át a rangos díjakat. Ebben az évben először bővítették ki a mezőnyt hotelek számára kiírt kategóriákkal, melyből az Avalon Resort & SPA két díjat is elnyert. Az Avalon Park szállodája a JAB Szállodaipari Berendezés és Belsőépítészet - Teljes Ház Díjon belül megosztott bronzérmet, a Solinfo Szállodaipari Berendezés és Belsőépítészet - Spa & Wellness Díjon belül pedig aranyérmet szerzett. A díjakat október 9-én, a Larus Rendezvényközpontban ünnepélyes keretek között adták át.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - Business Excellence díj 2017

Business Excellence díj 2017

Ünnepélyes díjátadó fogadás keretein belül 2017-ben hetedik alkalommal osztották ki a Business Excellence díjat, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy az üzleti utazók aktív részvételével megválasszák a legjobb turisztikai szolgáltatókat.
Az utazóközönség véleménye alapján 2017 legjobb vidéki business hotele az Avalon Park luxus szállodája, az Avalon Resort & SPA lett.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - Év wellness szállodája díj

Az „Év wellness szállodája” díj

Az Utazó magazin már több mint tíz éve kérdezi meg évről évre olvasóit és a szakma képviselőit az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóiról. A magazin 2017-ben is meghirdette „Az Utazó Toplistája” szavazást, amely eredménye alapján az Avalon Resort & SPA nyerte el az „Év wellness szállodája” elismerést.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - Iránytű 2017

Iránytű 2017 turisztikai kommunikációs díj

A Turizmus Trend/Vendég & Hotel 2017-ben 12. alkalommal meghirdetett versenyének célja, hogy elismerje a legjobb turisztikai kommunikációs megoldásokat az elmúlt egy évből. A Resort & SPA lett a “szállodai kiadványok” kategória legjobbja!

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - Best of Budapest

„Best of Budapest & Hungary – Best NEW 5 star hotel” díj

A 2017 májusában egy éves Avalon Resort & SPA március 25-én a 24. Best of Budapest & Hungary Díjkiosztó Gálán vehette át a „Best of Budapest & Hungary – Best NEW 5 star hotel” díját. A Budapest Marriott Hotelben tartott ünnepélyes gálát minden év tavaszán rendezi meg a Budapest Week Publishing Kiadó, ahol az elmúlt év legkiemelkedőbb éttermeit, szállodáit és egyéb szolgáltatóit díjazzák.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - Szállás.hu szakmai díj

Szallas.hu szakmai díj 2016

A Szallas.hu, a hazai piacvezető szállásközvetítő portál 2016 december 1-jén immár negyedik alkalommal ismerte el a magyar turizmus legkiemelkedőbb szereplőit Budapesten. "Az év szállása" 2016 versenyen a szakmai zsűri véleménye és a vendégértékelések alapján az Avalon Resort & SPA nyerte el kategóriájában a szakmai díjat és lett I. helyezett.

BŐVEBBEN


Avalon Resort & SPA - Gault & Millau díj

Gault & Millau elismerés 2016

A Gault & Millau minden évben elkészíti a független értékelések alapján összeállított listáját Magyarország legkedveltebb vendéglátóhelyeiről és szállodáiról. A 2016 májusában nyílt Avalon Resort & SPA már a nyitás évében felkerült a magyarországi szállodák TOP 10-es listájára, olyan patinás, nagy hírnevű szállodák mellé, mint a Four Season Hotel, Kempinski Hotel és The Ritz-Carlton Hotel. Az Avalon Resort hiteles és nemzetközi mércével is összehasonlítható értékelés alapján, a legmagasabb luxus igényeket kielégítő szállodai besorolást kapta, ráadásul az ország keleti felében rajtunk kívül egyik hotel sem részesült elismerésben.

BŐVEBBEN


Gastro Design 2016 - Avalon Resort

Gastro Design díj 2016

A Gastro Design 2016 díjátadón Magyarország legjobb éttermei immáron harmadik alkalommal képviseltették magukat. Az Avalon Ristorante a Vendéglátóipari Berendezés és Belsőépítészet – Zárt tér Hotel kategóriájában arany fokozatú elismerésben részesült, ezen felül a Vendég & Hotel különdíjat is bezsebelhette, mellyel a zsűri éttermünk pályázatát ítélte a legkiemelkedőbbnek.

BŐVEBBEN


Miskolc Turizmusáért elismerés 2016

Miskolc turizmusáért elismerés 2016

Miskolc Város Napján, május 11-én vehette át az Avalon Park a Miskolc Város Turizmusáért díjat. Miskolctapolcán, a Bükk szívében felépülő családi szórakoztató- és élményközpont akkor még nem volt egyéves, mivel 2015. június 14-én nyitott. Az elismerést a következőkkel indokolták: a beruházás egy komplex turisztikai attrakció, a régió és a környező országok meghatározó turisztikai létesítménye.

BŐVEBBEN


Greennovációs Nagydíj 2016

A Professional Publishing Hungary 2016-ban is elindította a környezettudatos vállalati működést díjazó versenyét, a Greennovációs Nagydíjat. A miskolctapolcai Avalon Parkot a turizmus kategóriában találták méltónak az elismerésre.

BŐVEBBEN


Az „Év turisztikai attrakciója” 2015

A Szallas.hu, a hazai piacvezető szállásközvetítő portál 2015-ben második alkalommal adta át a magyar turizmus legkiemelkedőbb minőségi díjait Budapesten. A miskolctapolcai Avalon Park nyerte el az idei év új kategóriájának elismerését, az Év Turisztikai Attrakciója díjat.

BŐVEBBEN


Gastro Design díj 2015

A Gastro Design versenyt meghirdető Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap célja a versenykiírással az volt, hogy megtalálja a legjobb egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátó-ipari kommunikációt és márkamegjelenést Magyarország éttermei, kávéházai, bárjai, sörözői, csárdái és szállodák vendéglátóegységei között. A versenyen a Sörkert III. helyezést ért el vendéglátóipari kiegészítők kategóriában.

BŐVEBBEN