Csapatépítés

Az Avalon Park számos izgalmas csapatépítő program-lehetőséggel és a legmodernebb audiovizuális technikával felszerelt konferenciatermekkel várja a cégeket egész évben.

Tisztában vagyunk azzal, hogy leendő partnereinknek egyedi lehetőségekre van szüksége ahhoz, hogy vállalkozásukat, munkatársaikat fejlesszék.

Választhatják a 200 fő befogadására alkalmas konferenciaépületet, de kisebb rendezvények számára további lehetőség az étterem épületében megtalálható, 100 fő befogadására alkalmas konferenciaterem is.

A hotel földszintjén pedig 60 fő befogadására alkalmas teremben van lehetőség meetingeket, szakmai megbeszéléseket, csapatépítéseket tartani.

A trainingek után, akár két megbeszélés közben egy adrenalindús versenyzés során kapcsolódhatnak ki a kollégákkal. Kipróbálhatják az Európában is egyedülálló elektromos gokartokat, hogy egy izgalmas verseny keretén belül mérjék össze vezetési képességüket. Ajánljuk e-bike túráinkat is, melyekkel könnyedén, szórakozva fedezhetik fel Miskolcot és környékét.

Amennyiben hozzánk szervezi céges rendezvényét minimum 30 db szobafoglalással, megajándékozzuk egy szállodánkban felhasználható, 2 főre szóló ajándékutalvánnyal!

Galéria