Őszi konferenciák – Avalon Csapatépítés!

Időként a munkatársaknak is szükségük van a kikapcsolódásra, hogy kizökkenjenek a szürke hétköznapokból és a nyaralások után újult erővel vághassanak neki az üzleti sikereknek! Egy céges csapatépítő nem csak erre nyújt kiváló lehetőséget, de remek közösségteremtő-és fejlesztő tulajdonsággal is bír. 

Az Avalon Parkban, egyedülálló környezetben, színes csapatépítő programokkal várjuk a lelkes kollégákat az adrenalindús programoktól kezdve, az erdei kalandjátékokon át, egészen az éjszakai fürdőzésig! 

Amennyiben egy tréninghez, megbeszéléshez keres csendes, nyugodt helyszínt tárgyalásának zavartalan lebonyolításához három különböző méretű és befogadóképességű konferenciatermeink közül választhat.  melyek a legmodernebb audiovizuális technikával és High-tech LED fallal felszereltek. Mindhárom helyszínen egyéni igényekhez szabva, speciális csomagokkal és kikapcsolódási lehetőségekkel garantáljuk a munkatársak elégedettségét!

A rendelkezésre álló 200 fő befogadására is alkalmas konferenciaépület, illetve a hozzá kapcsolódó szabadtéri színpad esküvők, egyéb kulturális és tudományos rendezvények számára ideális egyedi helyszín. Kisebb rendezvények számára további lehetőség az étteremmel közös épületben található, maximálisan 100 fő befogadására alkalmas különterem. Az Avalon Resort & SPA földszintjén található a legkisebb, 60 fő befogadására alkalmas terem.

A meetinget követően izgalmas és adrenalindús versenyekkel kapcsolódhat ki a csapat. Az aktív kikapcsolódás kedvelői próbára tehetik vezetői képességüket a HELL Kart & Event Center 561 méteres gokart pályáján, de Indiana Jones függőhídja, a „Vándorok útja” kenutúra, valamint hőlégballonos repülés is várja a kalandra vágyó csapatokat.

Amennyiben wellness élményekkel szeretnének feltöltődni a munkatársak, egyedülálló SPA világunk nyújt számukra kényezetető kikapcsolódási lehetőséget, ahol igény szerint egy hangulatos éjszakai fürdőzésen is részt vehetnek. A csapatépítő fénypontjaként pedig gasztronómiai egységeink szolgálnak a fergeteges záróbuli helyszínéül!  Koronázzák meg közös időtöltésüket a nemzetközi díjnyertes Avalon Ristorante vagy az elsősorban street food ételeket kínáló Sörkert specialitásaival. Amennyiben pedig több napot szeretnének nálunk tölteni, exkluzív szálláslehetőséget biztosítunk csapatának az Avalon Resort & SPA-ban. 

Felmerülő kérdés esetén keresse bizalommal munkatársainkat a sales@avalonresort.hu e-mail címen vagy a 06 46/200 241-es telefonszámon!


Válasszák az Avalon-csapatépítést és vágjanak neki újult erővel az üzleti sikereknek!

Programjainkról bővebben csapatépítő katalógusunkból olvashatnak!

GALÉRIA