Miskolci Kocsonya Farsang február 22-24-ig!

Tátrai Band, Deák Bill Gyula, Gáspár Laci, Wolf Kati, Bíborszél, Péterfy Bori, Vastag Csaba, Kováts Kati, Dér Heni… és még hosszasan sorolhatnánk azon előadókat, akiknek Ön is ingyen bulizhat a koncertjein, ha ellátogat a miskolci Becherovka Kocsonya Farsangra! 

Pezsdüljön fel a tél utolsó napjaiban egy karneváli hétvégével és lazítson az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválján! 


Miért éri meg nálunk szállást foglalnia a kocsonya farsang idején? Mert:

szállóvendégeinknek ingyenes transzfer lehetőséget biztosítunk február 22-én este és 23-án egész nap az Avalon Parkból a fesztivál helyszínére, a Széchenyi utcára, majd vissza.

a város főutcájától pár lépésnyire zamatos borok mámorában merülhetnek el a kikapcsolódni vágyók a miskolci DiVinoban, ahol fánkkal és forralt borral ajándékozzuk meg a bormennyország vendégeit!

játszószobánkban és az Avalon Resort & SPA különtermében kézműves foglalkozással és mesemozival kedveskedünk gyermekének február 23-án, amíg Önök felfedezik a farsangi árusok színes termékpalettáját és belevetik magukat a koncertkavalkád sűrűjébe.

miután elteltek a faházikókban kapható kenyérlángosok, sült ételek és kürtőskalácsok ízélményével, kollégáink vissza szállítják Önöket szállodánkig!
éjjel pedig a legkomfortosabb környezetben, lakosztályaink vagy rönkházaink melegében, a bükki levegőn hajthatják álomra fejüket!


Zárják a tél utolsó napjait gondtalanul és éljék át a karneváli hangulat varázsát Miskolc belvárosában!

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!