Közép Európa legjobb olasz konyhája az Avalon Parkban!

Az Avalon Ristorante 2015-ben nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy exkluzív, luxus környezetben, tradicionális olasz ízekkel nyújtson kulináris élményt vendégeinek.
 

A Ristorantéban a fatüzelésű kemencében sült pizzától, a házi készítésű tésztán és rizottón át, a friss, Olaszországból érkező sonkáig minden megtalálható, ami egy hamisítatlan olasz menühöz kell. Az étterem látványkonyhájában megcsodálhatjuk, hogy a kiváló alapanyagokból hogyan készülnek el a finomabbnál finomabb ételek, amelyeket a bár mixereinek különleges koktéljaival és az étterem professzionális cukrászcsapatának egyedi desszertjeivel tehetünk még komplexebb élménnyé.

Az Avalon Ristorantét, azonban nem csak ételkínálata teszi különlegessé. Az étterembe megálmodott luxus design sem mindennapi! A különleges belsőépítészeti megoldásokat felvonultató enteriőr egyedi kialakításának köszönhetően nagyobb létszámú csoportok fogadására is alkalmas, miközben megtartja olaszos, családias jellegét.

Mindezek fényében nem csoda, hogy az Avalon Ristorante 2016-ban az éttermek legrangosabb szakmai versenyén, a Gastro Design-on Vendéglátóipari Berendezés és Belsőépítészet – Zárt tér Hotel kategóriában arany fokozatú elismerésben részesült, illetve a legjobb pályázatnak járó Vendég & Hotel különdíjat is elnyerte. 

Nemrégiben pedig egy újabb megtisztelő kitüntetés boldog tulajdonosa lett az étterem. Ezúttal azonban nem a szakmai zsűri, hanem a vendégek véleménye alapján. Az Avalon Ristorante a World Luxury Restaurant Awards díjátadón Közép-Európa legjobb olasz konyhája címet nyerte el, valamint bezsebelte a Közép-Európa legszebb belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező étterme címet is.  A díjat az Avalon Ristorante két séfje, Albók Gyula és Szepesi Gábor vette át a Belfastban megrendezett ünnepélyes átadón, amelyre 42 országból érkeztek a díj várományosai. 

 

Válogassanak nemzetközi díjnyertes éttermünk kínálatából (étlap linkje), ahol szombat esténként a gasztronómiai ízélmények mellett, élőzenével is gondoskodunk a jó hangulatról!

GALÉRIA