Díjaink

Avalon Resort & SPA - Business Excellence díj 2017

Business Excellence díj 2017

Ünnepélyes díjátadó fogadás keretein belül 2017-ben hetedik alkalommal osztották ki a Business Excellence díjat, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy az üzleti utazók aktív részvételével megválasszák a legjobb turisztikai szolgáltatókat.
Az utazóközönség véleménye alapján 2017 legjobb vidéki business hotele az Avalon Park luxus szállodája, az Avalon Resort & SPA lett.

Az „Év wellness szállodája” díj

Az Utazó magazin már több mint tíz éve kérdezi meg évről évre olvasóit és a szakma képviselőit az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóiról. A magazin 2017-ben is meghirdette „Az Utazó Toplistája” szavazást, amely eredménye alapján az Avalon Resort & SPA nyerte el az „Év wellness szállodája” elismerést.

Iránytű 2017 turisztikai kommunikációs díj

A Turizmus Trend/Vendég & Hotel 2017-ben 12. alkalommal meghirdetett versenyének célja, hogy elismerje a legjobb turisztikai kommunikációs megoldásokat az elmúlt egy évből. A Resort & SPA lett a “szállodai kiadványok” kategória legjobbja!

„Best of Budapest & Hungary – Best NEW 5 star hotel” díj

A 2017 májusában egy éves Avalon Resort & SPA március 25-én a 24. Best of Budapest & Hungary Díjkiosztó Gálán vehette át a „Best of Budapest & Hungary – Best NEW 5 star hotel” díját. A Budapest Marriott Hotelben tartott ünnepélyes gálát minden év tavaszán rendezi meg a Budapest Week Publishing Kiadó, ahol az elmúlt év legkiemelkedőbb éttermeit, szállodáit és egyéb szolgáltatóit díjazzák.

Szallas.hu szakmai díj 2016

A Szallas.hu, a hazai piacvezető szállásközvetítő portál 2016 december 1-jén immár negyedik alkalommal ismerte el a magyar turizmus legkiemelkedőbb szereplőit Budapesten. "Az év szállása" 2016 versenyen a szakmai zsűri véleménye és a vendégértékelések alapján az Avalon Resort & SPA nyerte el kategóriájában a szakmai díjat és lett I. helyezett.

Gault & Millau elismerés 2016

A Gault & Millau minden évben elkészíti a független értékelések alapján összeállított listáját Magyarország legkedveltebb vendéglátóhelyeiről és szállodáiról. A 2016 májusában nyílt Avalon Resort & SPA már a nyitás évében felkerült a magyarországi szállodák TOP 10-es listájára, olyan patinás, nagy hírnevű szállodák mellé, mint a Four Season Hotel, Kempinski Hotel és The Ritz-Carlton Hotel. Az Avalon Resort hiteles és nemzetközi mércével is összehasonlítható értékelés alapján, a legmagasabb luxus igényeket kielégítő szállodai besorolást kapta, ráadásul az ország keleti felében rajtunk kívül egyik hotel sem részesült elismerésben.