Díjaink

Gastro & Hotel Design Award  - Az év legjobb tematikus szálláshelye díj

2018. október 4-én osztották ki a Gastro & Hotel Design Award idei díjait. A Turizmus & Vendég szaklap által meghirdetett verseny Magyarországon az egyetlen olyan nemzetközi szinttel mért megmérettetés, amely átfogó módon közelít a dizájnhoz, és annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül. A versenyen az idei rekordszámú 80 pályázó közül a miskolctapolcai Avalon Park szállodája lett a kiemelt kategória győztese, amivel büszkén viselheti immáron "Az év legjobb tematikus szálláshelye" címet is!


World Luxury Restaurant Awards - Közép-Európa legjobb olasz étterme

A háromszoros nemzetközi díjnyertes Avalon Resort & SPA étterme is nemzetközileg elismert lett! Az Avalon Ristorante számos hazai díj elnyerése után a világ legkiválóbb gourmet ételeket és exkluzív szolgáltatást nyújtó éttermeivel vette fel a versenyt. A World Luxury Restaurant Awards ünnepélyes díjátadója július 14-én, az észak-írországi Galgorm Resort & SPA-ban került megrendezésre, ahol az étterem séfjei, Albók Gyula és Szepesi Gábor Közép-Európa legjobb olasz konyhájának és legszebb belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező éttermének díját vehették át. 

Best of Budapest & Hungary - Best countyside hotel díj

2018. április 9-én 25. alkalommal osztották ki a Best of Budapest & Hungary díjat, melyet a hazai vendéglátó-, szálloda- és más szolgáltatói szféra legjobbjainak ítél oda minden évben a Budapest Week Publishing kiadó szakmai zsűrije. A fővárosi The Ritz-Carlton hotelben tartott ünnepélyes gálán az Avalon Resort & SPA-t a countryside hotel kategória győzteseként tüntették ki, mellyel elnyerte a „Magyarország legjobb vidéki szállodája”címet.


World Luxury Hotel Awards Díjak

Az Avalon Resort & SPA a World Luxury Hotel Awards nemzetközi versenyen is kimagaslóan teljesített, ahol a világ szállodáit a vendégek szavazata alapján globális, kontinentális, regionális és országos szinten is értékelték. Az ünnepélyes díjátadó a svájci Alpokban található Kulm Hotel St. Moritz-ban került megrendezésre, ahol a hotel mindhárom nevezett kategóriában nyert. Magyarországon az Avalon Resort & SPA lett a legjobb szálloda „Luxury Spa Resort" kategóriában, Kelet-Európában „Luxury Family Resort” kategóriában nyerte el a rangos elismerést, míg az egész világon az összes nevező hotel közül az Avalon Park szállodája kapta a legtöbb szavazatot „Luxury Theme Park Resort” kategóriában!


International Hotel Awards díjak

Az Avalon Resort & SPA számos hazai versenyt követően az International Hotel Awards-on került megmérettetésre. A legjobb hotelek közötti nemzetközi versenyen az Avalon Park szállodája olyan rangos nemzeti díjakkal gazdagodott, mint a „Best Resort Hotel” és a „Best Large Hotel”, de elnyerte a nemzetközi 5 csillagos minősítést is a londoni Royal Lancaster Hotelben megrendezésre kerülő ünnepélyes díjátadón. Az International Five Star besorolással a kiemelkedően magas szolgáltatást nyújtó Avalon Resort & SPA nemzetközileg is elismertté vált, így már nem csak hazánkban tartják számon a legjobbak között, de európai viszonylatban is előkelő helyet foglal el.


Gastro Design díj 2017

A Turizmus Trend és a Vendég & Hotel szaklap által rendezett Gastro Design Award 2017. évi díjátadóján idén negyedik alkalommal adták át a rangos díjakat. Ebben az évben először bővítették ki a mezőnyt hotelek számára kiírt kategóriákkal, melyből az Avalon Resort & SPA két díjat is elnyert. Az Avalon Park szállodája a JAB Szállodaipari Berendezés és Belsőépítészet - Teljes Ház Díjon belül megosztott bronzérmet, a Solinfo Szállodaipari Berendezés és Belsőépítészet - Spa & Wellness Díjon belül pedig aranyérmet szerzett. A díjakat október 9-én, a Larus Rendezvényközpontban ünnepélyes keretek között adták át.


Avalon Resort & SPA - Business Excellence díj 2017

Business Excellence díj 2017

Ünnepélyes díjátadó fogadás keretein belül 2017-ben hetedik alkalommal osztották ki a Business Excellence díjat, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy az üzleti utazók aktív részvételével megválasszák a legjobb turisztikai szolgáltatókat.
Az utazóközönség véleménye alapján 2017 legjobb vidéki business hotele az Avalon Park luxus szállodája, az Avalon Resort & SPA lett.

Az „Év wellness szállodája” díj

Az Utazó magazin már több mint tíz éve kérdezi meg évről évre olvasóit és a szakma képviselőit az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóiról. A magazin 2017-ben is meghirdette „Az Utazó Toplistája” szavazást, amely eredménye alapján az Avalon Resort & SPA nyerte el az „Év wellness szállodája” elismerést.


Iránytű 2017 turisztikai kommunikációs díj

A Turizmus Trend/Vendég & Hotel 2017-ben 12. alkalommal meghirdetett versenyének célja, hogy elismerje a legjobb turisztikai kommunikációs megoldásokat az elmúlt egy évből. A Resort & SPA lett a “szállodai kiadványok” kategória legjobbja!


„Best of Budapest & Hungary – Best NEW 5 star hotel” díj

A 2017 májusában egy éves Avalon Resort & SPA március 25-én a 24. Best of Budapest & Hungary Díjkiosztó Gálán vehette át a „Best of Budapest & Hungary – Best NEW 5 star hotel” díját. A Budapest Marriott Hotelben tartott ünnepélyes gálát minden év tavaszán rendezi meg a Budapest Week Publishing Kiadó, ahol az elmúlt év legkiemelkedőbb éttermeit, szállodáit és egyéb szolgáltatóit díjazzák.


Szallas.hu szakmai díj 2016

A Szallas.hu, a hazai piacvezető szállásközvetítő portál 2016 december 1-jén immár negyedik alkalommal ismerte el a magyar turizmus legkiemelkedőbb szereplőit Budapesten. "Az év szállása" 2016 versenyen a szakmai zsűri véleménye és a vendégértékelések alapján az Avalon Resort & SPA nyerte el kategóriájában a szakmai díjat és lett I. helyezett.


Gault & Millau elismerés 2016

A Gault & Millau minden évben elkészíti a független értékelések alapján összeállított listáját Magyarország legkedveltebb vendéglátóhelyeiről és szállodáiról. A 2016 májusában nyílt Avalon Resort & SPA már a nyitás évében felkerült a magyarországi szállodák TOP 10-es listájára, olyan patinás, nagy hírnevű szállodák mellé, mint a Four Season Hotel, Kempinski Hotel és The Ritz-Carlton Hotel. Az Avalon Resort hiteles és nemzetközi mércével is összehasonlítható értékelés alapján, a legmagasabb luxus igényeket kielégítő szállodai besorolást kapta, ráadásul az ország keleti felében rajtunk kívül egyik hotel sem részesült elismerésben.