HELL Kart & Event Center – Európa egyik legmodernebb elektromos gokart pályája

A Forma 1-es futamokat nézve sokan képzelhetik bele magukat a pilóták életébe és a versenyzés izgalmaiba.
 

Nem is csoda, hiszen sokszor szinte még a tévén keresztül is érezhető az az adrenalinlöket, ami a versenyzők ereibe szökik minden egyes éles kanyar előtt. Belegondolt már abba, milyen érzés lehet mindezt testközelből átélni? Ha nem csak a Hungaroring lelátójáról, vagy az otthoni kanapén heverve kiabálhatná kedvenc pilótája nevét? Mit tenne, ha Ön ülne a kormány előtt és az Ön lába nyomná meg a gázpedált, amikor zöldre vált az a bizonyos lámpa?

Ezt az élményt garantálja az Avalon Parkban található HELL Kart & Event Center! Száguldozást 561 méteren keresztül a 8-12 méter széles, 7 féle szakaszra osztható elektromos gokart pályánkon. A még teljesebb élményt speciális ruházattal és felszereléssel garantáljuk az év minden napján. Télen thermoruhával és kesztyűvel gondoskodunk a komfortos versenyzésről, bukósisakjaink pedig valódi motorhangot nyújtanak a futamok alatt. Összesen 32 db egyszemélyes és 3 db kétszemélyes gokart áll vendégeink rendelkezésére, melyek biztonsági övvel is felszereltek. A twin gokartozás során megoszthatja az élményt 6-14 év közötti gyermekével is, hogy a kicsik se maradjanak ki a jóból. Időmérő rendszerünk pedig megjegyzi a versenyzők adatait, valamint köridejüket, amit a futamok során szemügyre is vehetnek a kivetítőn. Végül pedig igazi versenypilóták módjára dobogóra is állhatnak a legügyesebbek.

A HELL Kart & Event Centerben egész évben változatos programokkal várjuk látogatóinkat. A 14 éven aluli gyerekek gokart jogsi tanfolyamon vehetnek részt, hogy a sikeres vizsgát követően ők is vezethessék gokartjainkat! A felnőttek pedig széles csomagajánlatunkból válogathatnak a szülinapi csomagtól kezdve, a leánybúcsús/legénybúcsús ajánlatunkon keresztül egészen a céges rendezvényekig, melyekről honlapunkon olvashatnak bővebben: https://avalonpark.hu/elmenyek/hell-kart-event-center/arak-es-csomagok

 

Bújjon bele Ön is a Forma1-es pilóták bőrébe a HELL Kart & Event Centerben,
ahol a versenyzés élménye nem álom többé!

GALÉRIA