Fergeteges pótszilveszteri buli a Korda házaspárral!

Január 19-én 19:00-tól hatfogásos különleges borvacsorával egybekötött pótszilveszteri partival várja vendégeit Közép-Európa legjobb olasz étterme, az Avalon Ristorante. A hangulatért 20:30-tól kifulladásig a Kántor Band felel. Az esemény sztárfellépői 22:00-tól pedig Balázs Klári és Korda György.
 

Az exkluzív borvacsora menüsora:

Az ország legkedveltebb énekes házaspárja már harmincnyolc éve együtt perdíti táncra az embereket. Korda György pedig mát több mint öt évtizedes pályafutással a háta mögött a magyar tánczene egyik legismertebb előadóművésze és kártyajátékosa, emellett mint televíziós pókerközvetítő is sikeres, amivel nemcsak saját, hanem a játék népszerűségét is növelte. Felesége, Balázs Klári is nagyon szeret versenyekre beülni, a 8-10 órás mérkőzéseket is türelmesen végigjátssza. Sajnálja, hogy kevés nő pókerezik, külföldön ismert színésznők is leülnek a versenyasztalhoz, és súlyos dollármilliókat nyernek. Az Avalon pótszilveszteri buli olyan lesz, mint az életük és a szerelmük. Szenvedélyes, játékos és őrületes!

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!