Évzáró party Miskolctapolcán, az Avalon Parkban!

Válassza Magyarország első számú csapatépítő helyszínét és lepje meg kollégáit egy felejthetetlen év végi csapatépítővel!

Október 22-ig történő foglalás esetén pezsgős köszöntéssel várjuk a kikapcsolódni vágyó kollégákat, akik lélegzetelállító környezetben ünnepelhetik meg egész éves munkájukat és üzleti sikereiket!


Meseszép környezet, zavartalan konferenciák, színes közösségfejlesztő programok, wellness élmények, vidám bulihangulat! Mindezt megtalálja az Avalon Parkban, ahol egyedülálló módon köszönheti meg kollégáinak egész éves munkájukat! Céges rendezvényeink és csapatépítő programkínálatunk közül garantáltan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget.

Az évvégi üzleti megbeszélésekhez három különböző befogadóképességű konferenciaterem közül választhatnak a munkatársak a meetingek zavartalan lebonyolítására, ahol a legmodernebb audiovizuális technikával gondoskodunk a kollégák maximális elégedettségéről.

A csapatösszekovácsolásra bátran ajánljuk izgalmas kalandjátékainkat is, amik elengedhetetlenek egy céges csapatbulihoz! A gokartozás rajongóit Európa egyik legmodernebb elektromos gokart pályáján várjuk, ahol télen thermo ruhával és kesztyűvel gondoskodunk komfortos versenyzésükről. Amennyiben a munkatársak wellness élményekkel szeretnének feltöltődni, az Avalon SPA nyújt számukra kényezetető kikapcsolódási lehetőséget, ahol meghosszabbított nyitvatartással, igény szerint pedig egy hangulatos éjszakai fürdőzéssel garantáljuk a minőségi szórakozást! A záróbuli helyszínéül gasztronómiai egységeink szolgálnak, ahol egy DJ társaságában napjaink legkedveltebb slágereire bulizhat a társaság akár hajnalig!

Amennyiben kiválasztották az Önök számára legideálisabb programot az év méltó zárásához, foglalják le időpontjukat október 22-ig és vendégül látjuk a csapatot egy pezsgős köszöntésre!

Felmerülő kérdés esetén keressék bizalommal munkatársainkat a ertekesites@avalonresort.hu e-mail címen  vagy a 06-46/200-241-es telefonszámon!


Ízelítő programajánlatunkból:

Xtreme Archery Game
Íjász sport játék két csapat csatájával.

Avalon Games
Játékok határtalanul a csapattársak közös együttműködésével.

Indiana Jones függőhídja
Hídépítő stratégiai élményjáték erdei környezetben.

Galéria