Egyedülálló Avalon SPA világ

Rohanó mindennapunkban egyre kevesebb idő jut magunkra.
 

A folyamatos hajtást megérzi szervezetünk és olykor megálljt parancsol. Ilyenkor a legtöbben megijednek és fejvesztve keresik a minél gyorsabb megoldást problémájukra. Ezeket a helyzeteket elkerülheti, sőt meg is előzheti, ha elegendő időt szán magára és testi-lelki nyugalmára. 

A „béke és nyugalom szigetén” található Avalon SPA-ban az év 365 napján várjuk a kikapcsolódni vágyókat, akik szállóvendégeinkkel együtt külső és belső wellness részlegünket is használhatják. Beltéri SPA világunkban található jakuzzival ellátott medencénk, gyermekmedencénk, illatkabinunk, bioszanuánk, finn és infraszaunánk, sókamránk, illetve gőzkabinunk, ahol garantáltan elbújhat a szürke hétköznapok elől és elfelejtheti fáradalmait. Mindemellett egy télen-nyáron fűtött melegvizes élménymedence és egy erdei környezetre néző panoráma-szaunaház is lehetőséget nyújt a maximális kikapcsolódásra. 

Amennyiben ezt egy kényeztető pihenés során tudja átélni a legjobban, számos wellness szolgáltatás (https://avalonresort.hu/hu/wellness/masszazsok-es-kezelesek), masszázs és esztétikai kezelés közül választhat, amivel a fizikai és a szellemi feltöltődés garantált!  Magyarországon először az Avalon Resort & SPA szálloda bővítette szolgáltatásait a fájdalom- és bőrsérülés mentes bőrfeszesítő !QMS kezeléssel, ami nem csak a ráncok elhalványodásában, a tónusok megemelkedésében és a bőr hidratáltságán segít, de képes a rosacearan, a pigmentfoltokon, az aknés bőrőn és a cellulitiszen is segíteni. A vendég a kezelések során relaxálva nyeri vissza egészséges, fiatal bőrét az arcán, vagy egyedülálló módon akár a dekoltázsán és a kézfején is. 

A wellness részlegen kialakítottunk egy hangulatos pihenőszobát is, valamint egy tea és vízipipa sarkot két luxus kezelő helyiséggel: egy tradicionális török, fűtött kőágyas masszázs szobával és egy romantikus páros kezelő helyiséggel együtt.

Érkezés előtt kérjük minden esetben érdeklődjenek kollégáinknál a wellness részleg befogadó képességéről a 06-46/200-250-es telefonszámon!


Töltődjenek fel energiával az énidő otthonában, az Avalon SPA-ban!

GALÉRIA