Júliusi vendégünk Kiss Endre (Endi) és családja - Avalon Resort & SPA

Júliusi vendégünk Kiss Endre (Endi) és családja

Az Avalon Park egy Végtelen kényelem sziget!

A nyár a zenekarnak egyet jelent a turnézással, a folyamatos pörgéssel. Nincs megállás, állandó hajtás jellemzi ezeket a napokat. Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy ahhoz, hogy mindig a legjobb formámat tudjam hozni a koncerteken és elnyerjem a rajongóink elégedettségét, fel kell töltődnöm annyi energiával, hogy a fáradtság legkisebb jele se látszódjon rajtam a színpadon.

Avalon Resort & SPA - Kiss Endre és családja

Nagy szerencsémre ez alkalommal az Avalon Resort & SPA volt az energiám forrása.

Három rendkívül felejthetetlen, élményekben gazdag napban volt részem ráadásul a három rendkívül energikus kislányommal. Mint apa, mindig a legjobbat szeretném a gyerekeimnek és az tesz csak igazán Boldoggá, ha láthatom önfeledt és vidám mosolyukat.
 

Az Avalon Park egy Végtelen kényelem sziget!:) Igazán jó szembesülni ezzel, hogy létezik ilyen hely, ahol minden korosztálynak van lehetősége a maximális kikapcsolódásra. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálják maguknak a nyaralás alatt legmegfelelőbb időtöltést. A gyerekek a játszópark varázsában úsztak, amíg én a medencében. Nagy örömömre szolgált, hogy a kiválasztott programjaimat a parkban a gyerekekkel együtt élhettem át. Napsütésben strandoltunk, kicsit hűvösebb időben pedig a természetre néző szaunaházban vártuk vissza a forró nyári időt. Nem volt hiány örömteli percekből és a fergeteges hangulatból sem.

A kérdés, hogy személy szerint én kinek ajánlom ezt a szavakba nem foglalható élmény áradatot, leegyszerűsíthető egyetlen szóra:

Mindenkinek!

 

Tágabb értelemben mindenkinek,

 

akinek gyereke van,

akinek nincs gyereke,

aki kikapcsolódásra vágyik,

aki szórakozni szeretne,

aki a természet nyugalmát keresi,

aki meg szeretné ismerni a földi mennyországot.

Avalon Resort & SPA - Kiss Endre és családja

Élménybeszámolóm végére hagyom a legjobb véleményemet és észrevételemet, ez pedig nem más, mint az EMBERSÉG!
 

Szinte kérnem sem kellett, minden kívánságom teljesült! Kedves, barátságos és figyelmes csapat igyekezett élményekkel teli hátizsákunkat telepakolni. Mondanom sem kell, sikerült! Mi több, a szakács egy katonatársam és egyben Barátom, akit 26 éve nem láttam már. Jól esett újra találkozni vele és örülök, hogy egy ilyen profi csapat tagja! Köszönjük ezt a három izgalmas, természetben eltöltött, emlékezetes napot! 

 

Olyan emlékekkel gazdagodtunk, amit sosem fogunk elfelejteni és alig várjuk, hogy visszatérjünk a miskolctapolcai Paradicsomba!