Áprilisban Fenyő Iván színművész járt nálunk! - Avalon Resort & SPA

Áprilisban Fenyő Iván színművész járt nálunk!

Bármennyire is motivált Vagy, bármennyire is imádod amit csinálsz, és megvannak a céljaid, ha folyamatosan csak dolgozol, és sosem pihensz, sosem szánsz időt töltődésre, kikapcsolódásra, egész egyszerűen lerobbansz, és nem tudod olyan hatékonyan végezni a munkád, a dolgaid, mint azt amúgy szeretnéd..

Nos, én már a határon voltam.

Van egy coach, aki azt írja a könyvében, hogy negyedévente el kell menni legalább 2-3 hétre pihenni, hogy aztán teljes gőzzel tudd a dolgaid végezni. Tudom, ez nem mindenki számára hangzik megvalósíthatónak.. 
De ha csak max félévente elmennél 1-2 hétre, mint MINIMUM, már az is több, mint amit sok ember megenged, megad magának.. És sokszor a félelem van mindezek mögött, hogy nem "tehetem meg", "mi lesz velem..?", "kirúgnak", stb.. De, igenis megteheted!!!! Megérdemled! Sőt. Kötelező lenne. Jobban megy utána minden az életedben! 

Én a múlt hetemet vettem ki, és mivel nekem sem volt igazán sok időm most utazni, stb, ezért egy országon belüli wellness szállót választottam.. De ilyenkor kicsit mindig gondban vagyok, hogy hova is menjek..? Egy felkapott helyre..? Egy ismeretlenre..? Hol lehetek nyugodtan egymagamban, vagy másod magammal..?

Elmentem hát az egyik helyre, amiről már hallottam, hogy jó kis wellness hely, szép környezetben.. De ez több volt..

Az Avalon Park Resort&Spa - ban jártam...

És emberek.. Tényleg minden igényt kielégítő a hely..
Nem mondanám, ha nem így lenne, tudjátok..

Avalon Resort & SPA - Áprilisban Fenyő Iván színművész járt nálunk!

Csodálatos környezet, madár csiripelés ezerrel, nyíló virágok, friss hegyi szél..

Közel az erdő, minden nap sétáltam is az ösvényein.. Aztán igazi forró szauna, a kedvencemmel, a jéghideg merülőmedencével.. Mindez úgy, hogy közben rálátsz az erdőre, mert a külső szauna két fala is üvegből van..!

Aztán kellemes, meleg, külső medence, ahol csak elnyújtózol, és bámulod a Természetet, vagy épp kedveseddel összebújsz, amikor nem épp egyedül bámulod este a csillagokat magad felett..! Fantasztikus!! Pihentető, feltöltő, kikapcsoló, bódító..

És a személyzet..! Rendkívül figyelmesek, segítőkészek, előzékenyek. Mint egy régi barátot, vagy komoly törzsvendéget, úgy köszöntenek..

És muszáj kiemeljek egy embert..

Tudom, hogy igazságtalannak tetszhet, de néha vannak igazságtalannak tűnő dolgok az életben.

Avalon Resort & SPA - Áprilisban Fenyő Iván színművész járt nálunk!

Szepesi Gábor, a helyi CHEF egy csupaszív, csodálatos ember, azon kívül, hogy csodaszakács!!! 

Avalon Resort & SPA - Áprilisban Fenyő Iván színművész járt nálunk!

Erre a figyelmességre, amit az éttermi dolgozóktól, és különösen Tőle kaptam, na erre sohasem számítottam volna!!

Egyszer sem nyitottam ki az étlapot, mert nem kellett. Nem volt rá szükség. Amúgy is minden óhajom teljesült, pedig én nagyon hosszan és bonyolultan rendelő vagyok, és mindezek ellenére úgy érezhettem magam, mintha valamiféle herceg lennék, akinek minden kívánságát lesni kell. És mindezt csillogó szemmel, alázattal, és tökéletes szakmai profizmussal tette! Azok az ételek! Uramatyám! Jelzem, a hely nem vegán, és nem szakosodott glutén- és cukormentes ételekre, és nekem mégis minden egyes nap, minden egyes alkalommal olyan vegán első osztályú különlegességet készítettek, hogy nem tudom mikor ettem ennél finomabbat..!

Gábor minden egyes nap kijött az asztalomhoz, és megkérdezte mit ennék, mit csináljon, vagy néha azt hogy meglephet e valamivel..? És hát csodákat művelt! Na az ilyen emberek jó, ha vezető beosztásban vannak, mert Tőlük lesz jobb és kellemesebb hely a világ, és pl egy wellnes szálló is;)! Remélem hatalmas karriert fut majd be! Megérdemli!

Le a kalappal, de az egész hely előtt!!

Kipihentem magam, egyedül lehettem, diszkréciót és tiszteletet kaptam, sosem volt senki tolakodó, hagytak, kikapcsolhattam, nagyon jól éreztem magam, köszönöm!!!!

Jövök még, jövünk még!

Próbáljátok ki, ha egyszer arra jártok, komolyan mondom.. Én rajongó lettem..)) 


Ölelés,

Iván