COVID19 Biztonsági protokoll - Avalon Resort & SPA

COVID19 Biztonsági protokoll

BIZTONSÁGOS KÖRNYEZETBEN, FRISS ERDEI LEVEGŐN AZ AVALON PARKBAN

Az Avalon Park területén ahogyan mindig is, most pedig különösképpen odafigyelünk a higiénés szabályok betartására, amire saját belső rendszert és folyamatot dolgoztunk ki. Parkunk minden egységében – folyamatosan a vendégek létszámához igazodva – a megszokottnál gyakrabban végezzük a takarítást vírusölő fertőtlenítő szerekkel, kiemelt figyelmet fordítva a közösségi terekre, mosdókra, és azokra a kritikus érintkezési felületekre és pontokra, ahol a legtöbb ember megfordul. Abban a szerencsés és egyedülálló helyzetben vagyunk, hogy egy öt hektáros parkban lehetőségünk van minél több időt a friss levegőn, erdei környezetben, a szabadban lennünk. Kérjük kedves vendégeinket, hogy ezt minél jobban használják ki, és tartózkodjanak minél többet a szabadban. A vendégeink által megszokott Avalon minőség és tisztaság továbbra is az elsődleges szempont számunkra, hogy mindenkit – vendégeinket és dolgozóinkat egyaránt – a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk.

Vendégeink és kollégáink egészségének megőrzése miatt az alábbi intézkedések betartására kérjük valamennyi kedves vendégünket:

Hotelünk recepciójánál a reptereken is használt hőérzékelő kamerát helyeztünk ki, amely a csoportosan érkező vendégek közül is képes megállapítani, hogy ki az, aki lázas, és ebben az esetben nem tud belépni a szálloda és a park területére.


A resort bejáratainál kézfertőtlenítő automatákat helyeztünk el, melyek használata belépéskor kötelező.


Felhívjuk vendégeink figyelmét a rendszeres és alapos kézmosásra és az egymástól való biztonságos (1,5 méteres) védőtávolság betartására.


A hotel személyzete maszkot visel.


A normál takarításon felül a frekventált közösségi tereket, székeket és asztalokat, napozóágyakat és ajtókilincseket a megszokottnál gyakrabban takarítjuk és fertőtlenítjük, mely idő alatt megkérjük kedves vendégeink türelmét kérjük.


SPA részlegünkön a lefoglalt kezelés és masszázs időpontok között takarítjuk és fertőtlenítjük a kezelő helyiségeket.


Megkérjük kedves vendégeinket, hogy lehetőség szerint a külső, szabadtéri wellness részleget részesítsék előnyben.


Szállodánk játszószobájában egy időben maximum 8 személy tartózkodhat beleértve a gyermekeket és a felnőtteket is.


Lemondási garanciát biztosítunk: amennyiben igazoltan koronavírusos; kontaktkutatás alatt áll; vagy hivatalosan karanténba helyezték, minden további nélkül visszaadjuk a teljes befizetett összeget a fenti eseteket alátámasztó dokumentumokkal történő igazolás ellenében.


Ajándékutalvány meghosszabbítás: a fenti esetek előfordulása esetén automatikusan meghosszabbítjuk a vásárolt vouchereket 3 hónappal.

Köszönjük, hogy Önöknek is első a biztonság és betartják a mindannyiunk érdekében hozott intézkedéseket! Jó szórakozást kívánunk!