Hétköznapi feltöltődés az Avalon Resort & SPA-ban! - Avalon Resort & SPA

Hétköznapi feltöltődés az Avalon Resort & SPA-ban!

Manapság hajlamosak vagyunk elveszni a mindennapi teendők sűrűjében. Ilyenkor vágyunk arra, hogy kiszakadhassunk a rohanó világból és megpihenhessünk nyugodt, kellemes körülmények között. Mindehhez a legideálisabb választás, az Avalon Park, ahol erdei légkörben élheti át a teljes testi-lelki felfrissülést!

Szánjanak időt a kikapcsolódásra hétköznap is, hogy energiával telve térhessenek vissza a megszokott életritmusukhoz! Ehhez nyújtunk lehetőséget Önöknek immár félpanziós ellátással.  

Foglaljon vasárnap és csütörtök között minimum 2 éjszakára szállást és mi minden más feltételt biztosítunk: korlátlan wellness élményeket nemzetközi díjnyertes SPA világunkba, ahol különböző medencéinkkel, pezsgőfürdőinkkel, szaunaszeánszaikkal tesszük még emlékezetesebbé a kikapcsolódást. Továbbá garantáljuk a gasztronómiai élményeket is, ami magában foglalja a svédasztalos reggelit és a különleges vacsorát az egész család számára!

 

Hétköznapi foglalás esetén ráadásul 3 alkalmas HELL Kart bérlettel ajándékozzuk meg, hogy a nálunk töltött napokat élménydús versenyzéssel koronázhassa meg!

 

Pihenjen nem hétköznapi nyugalom-szigetünkön, hogy hétköznapi élménycsokrokkal ajándékozhassuk meg!