Megnyitotta kapuit a Maya Dzsungel Játszóház! - Avalon Resort & SPA

Megnyitotta kapuit a Maya Dzsungel Játszóház!

400 négyzetméteres fedett játékbirodalommal bővült a Maya Játszópark!

Az Avalon Park 2500 négyzetméteres játszóparkjában június 25-én egy 400 négyzetméteres, egyedülálló beltéri játszóház nyitotta meg kapuit. A Maya Dzsungel Játszóház interaktív, mozgásra ösztönző és izgalmas játékelemekkel biztosítja a gyerekek felhőtlen szórakozását akár felhős időben is.


A tematikus, dzsungel hangulatot idéző játéktér olyan egyedi felszereltséggel és Magyarországon először beépítésre kerülő játékstruktúrával illeszkedik a gyerekek játékigényeihez, mint például az interaktív mászófal, a LED labda medence, a verseny csúszdák, vagy az interaktív trambulin. A játéknak és a mozgásnak minden életkorban meghatározó szerepe van a gyermekek fejlődésében. A Maya Dzsungel Játszóház játékelemeit a kicsik mozgásigényéhez igazítva fejlesztették ki, így tökéletesen megfelelnek és maximálisan ki tudják elégíteni azt. A játékok során tesztelhetik és javíthatják reakció idejüket, gyorsaságukat és akár játékos formában versenyezhetnek is egymással.


A gyerekek számára az év egyik legjobban várt napja a születésnapjuk, amit szintén megünnepelhetnek a játszóházunk szülinapi szobájában. A meghívottak számától függően több, különböző színvilágú szülinapi szoba közül is választhatnak, nagy létszám esetén pedig egy összenyitható termet is kibérelhetnek az ünneplésre!


A bővülő játékélményt ezáltal az időjárástól függetlenül az év minden napján élvezhetik a kicsik, amíg szüleik és kísérőik a park egyéb szórakozási lehetőségeit is kipróbálhatják.

Új játékelemek:

interaktív mászófal

LED labda medence

interaktív trambulin

csúszda labirintus

verseny csúszda