Hamarosan megnyitja kapuit a Maya Dzsungel Játszóház! - Avalon Resort & SPA

Hamarosan megnyitja kapuit a Maya Dzsungel Játszóház!

400 négyzetméteres fedett játékbirodalommal bővül a Maya Játszópark!

Új beruházás veszi kezdetét februártól az Avalon Park játszóparkjában, ahol július elejére egy 400 négyzetméteres, egyedülálló beltéri játszóház nyitja meg kapuit. A Maya Dzsungel Játszóház interaktív, mozgásra ösztönző és izgalmas játékelemekkel biztosítja majd a gyerekek felhőtlen szórakozását akár felhős időben is. 

A tematikus, dzsungel hangulatot idéző játéktér olyan egyedi felszereltséggel és Magyarországon először beépítésre kerülő játékstruktúrával illeszkedik majd a gyerekek játékigényeihez, mint például az interaktív mászófal, a LED labda medence, a verseny csúszdák, vagy az interaktív trambulin. A játéknak és a mozgásnak minden életkorban meghatározó szerepe van a gyermekek fejlődésében. A Maya Dzsungel Játszóház játékelemeit a kicsik mozgásigényéhez igazítva fejlesztették ki, így tökéletesen megfelelnek és maximálisan ki tudják elégíteni azt. A játékok során tesztelhetik és javíthatják reakció idejüket, gyorsaságukat és akár játékos formában versenyezhetnek is egymással. 

A gyerekek számára az év egyik legjobban várt napja a születésnapjuk, amit szintén megünnepelhetnek majd játszóházunk szülinapi szobájában. A meghívottak számától függően több, különböző színvilágú szülinapi szoba közül is választhatnak, nagy létszám esetén pedig egy összenyitható termet is kibérelhetnek az ünneplésre!

A bővülő játékélményt ezáltal az időjárástól függetlenül az év minden napján élvezhetik a kicsik, amíg szüleik és kísérőik a park egyéb szórakozási lehetőségeit is kipróbálhatják.

Új játékelemek:

interaktív mászófal

LED labda medence

interaktív trambulin

csúszda labirintus

verseny csúszda

Az építkezés során előforduló kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük és előre is köszönjük megértésüket! Maya Játszóparkunk az építkezéstől függetlenül március 13-tól minden nap zavartalan és biztonságos környezetben várja a családokat.