HALLOWEENI NAPOK AZ AVALON PARKBAN! - Avalon Resort & SPA

HALLOWEENI NAPOK AZ AVALON PARKBAN!

HALLOWEENI NAPOK AZ AVALON PARKBAN!

Színesítse őszi családi pihenését a halloweeni köntösbe bújt Avalon Parkban, ahol már az őszi szünetet megelőzően is rémisztően izgalmas programokkal várjuk a pihenni vágyó családokat!

Október 24-30. – Elő halloweeni hét

Október 31. – Hókusz Pókusz - A nagy boszi nap

November 1. – Szellemírtók napja

November 2. – Tengeri szörnyek napja

November 3. – Gonosz mesehősök napja

November 4. – Csillagok háborúja nap

November 5. – Stranger Things nap

November 6. – Roxforti rejtélyek napja

Izgalmakkal teli tematikus napjaink mellett közkedvelt halloweeni programjaink idén is visszatérnek, hogy garantált legyen a borzongás a kisebbek és nagyobbak számára egyaránt! Legkreatívabb vendégeink tökfaragó versenyen bizonyíthatják ügyességüket, ahol ezúttal is díjazzuk a legötletesebb helyben faragott alkotásokat, legbátrabbjaink pedig „éjszakai” bátorságpróbán mérettethetik meg magukat!

Nincs Avalon Halloween jelmezverseny nélkül sem, ahol szuper nyereményeket zsebelhetnek be a legrémisztőbb kosztümöt viselők! Adri boszi házikója idén is nyitva áll a bátor gyerkőcök számára, de a ”csokit vagy csínyt” játék és TÖKlámpás felvonulás sem maradhat ki a programsorozatunkból, ahol a gyermekek az egész parkon végig gyalogolva bekopognak a különböző egységekhez ajándék cukorka reményében.

A korábbi évekhez hasonlóan Jack Spenót idén is garantálja a rémisztően jó hangulatot, aki interaktív műsoraival szórakoztatja a legkisebbeket egész héten keresztül!

A Halloween napok teljes ideje alatt a szellemvasúttá változott Avelino DOTTO kisvonatunk minden nap díjmentesen szállítja a vendégeinket, így garantáltan lesz alkalmuk megtapasztalni gyermekükkel a kísértetiesen jó vonatozás élményét is!

 

Ünnepeljék a Halloweent erdei környezetben az Avalon Parkban!