Sörkert & Grill Garden - Avalon Resort & SPA

Sörkert & Grill Garden

Avalon Resort & SPA - Sörkert & Grill Garden

Az Avalon Sörkert & Grill Garden szofisztikált módon keveri a nemzetközi ízeket alternatív konyhájában. Az étlapon megtalálhatóak PitBoxban füstölt, faszénen grillezett húsok, egyedi zamatos húspogácsával készült hamburgerek és sörkorcsolyák. A konyhában a legjobb minőségű alapanyagokból ötvözik a különböző tájak ízvilágait a Sörkert vezető és kreatív séfjei. A kínálatban megjelenik Ázsia fűszeres, aromás érintése, csakúgy, mint az Erdély inspirálta hegyvidék rusztikus egyszerűsége. Az étel kombinációkra jellemző, hogy messze elrugaszkodnak a megszokottól, hiszen megjelennek bennük olyan elemek, melyek ma már a modern, zabolátlan, kísérletező konyha jellemzői.

Ugyan a jól ismert italok széles spektrumából lehet választani, de érdemes megkóstolni a koktélokat, sörkülönlegességeket is. Az egyik ilyen a Pater Linus belga apátsági sör, mely teljes mértékben különbözik a mindennapok népszerű lágereitől, hiszen ez egy felsőerjesztésű sör, melynek a lecsengése mézes, édes almára emlékeztető, mindazonáltal kiegyensúlyozottan kesernyés is.

A látványkonyha kiemelkedő helyet kapott a vendégtér kialakításánál, így valódi 4D élményben (illat, látvány, íz, tapintás) lehet része a vendégeknek. A Sörkertben található bár egyaránt képes kiszolgálni a belső tereket és a kinti, kertben elhelyezett nyári garden lounge pihenőt.

Nyitvatartás:

KÉRJÜK MINDEN ESETBEN FOGLALJANAK ASZTALT ÉRKEZÉSÜK ELŐTT A 06 46 200 242-ES TELEFONSZÁMON, VAGY AZ INFO@AVALONRISTORANTE.HU E-MAIL CÍMEN.

Étel és Itallap megtekintése

Galéria