ÉV VÉGI PIHENÉS AZ AVALON RESORT & SPA-BAN! - Avalon Resort & SPA

ÉV VÉGI PIHENÉS AZ AVALON RESORT & SPA-BAN!

Töltse év végi pihenését az ötcsillag superior besorolású Avalon Resort & SPA-ban és pihenje ki az év fáradalmait gyönyörű erdei környezetben!

Az ünnepi időszakra csodálatos karácsonyi pompába öltözött parkkal és meghitt programokkal kedveskedünk vendégeinknek, hogy szeretteikkel a szállodánkban töltött napokat valódi pihenésként élhessék meg.

Hagyománnyá vált Mikulás programunkat idén kizárólag szállóvendégeink számára rendezzük meg, akik gyermekeikkel egy még személyesebb és interaktívabb, új műsor részeseként találkozhatnak a Mikulással és a kedvelt mesehőseikkel. Akár december 2-4-e, vagy 4-6-a között érkeznek hozzánk, részesei lehetnek a nem mindennapi élménynek.

December 24-én az Avalon Ristorante-ban DJ garantálja a meghitt, ünnepi hangulatot, 25-én pedig Popper Péter zongorajátéka teszi varázslatossá a karácsonyi menü elfogyasztását olasz éttermünkben.

Szilveszter napján gasztronómiai utazásra invitáljuk vendégeinket, akik éttermünkben 6+2 kezes, hatfogásos különleges menüsort kóstolhatnak miközben DJ gondoskodik az ünnepi hangulatról! Vendégeink éjféltől Rakonczai Imre Piano Bar fellépésén táncolhatnak és a hagyományoknak megfelelő "szerencsét hozó" vacsorával köszönthetik az új évet!

 

Ünnepelje az év végét pompás karácsonyi hangulatban az Avalon Parkban!

 

Kérdés esetén kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a +36 46 200 241-es telefonszámon, vagy a sales@avalonresort.hu e-mail címen!