Erdei pihenés élményekkel párosítva! - Avalon Resort & SPA

Erdei pihenés élményekkel párosítva!

A szállodánkat körül ölelő Bükk már önmagában is rendkívüli hangulattal fűszerezi vendégeink napjait, az Avalon Park szórakoztató egységeinek, éttermeinek és újdonságainak köszönhetően, azonban sokkal több élményt szerezhet pihenése alatt, mint gondolná.

Az erdei atmoszféra által sugallt végtelen nyugalmat wellness részlegeinkben fokozhatja tovább, ahol kényeztető masszázsok, kezelések, szaunaszeánszok gondoskodnak minőségi feltöltődéséről. Amennyiben pedig az új Erdei Dizájn szállodaszárnyunkba foglal szállást, kizárólagosan veheti igénybe az Erdei Wellnesst is, vagyis a panoráma szaunaházat, a jakuzzit, a Havanna bárt és az erdőre néző infinity medencét.

Az Avalon Parkban két étteremben is bővítheti kulináris tapasztalatait erdei pihenése alatt. A Ristorantéban Olaszország tradicionális ízeit ismerheti meg, míg a Sörkertben streetfood ételekkel, grillezett fogásokkal merülhet el az ínyencek világában. A kifogástalan gourmet élvezeteket pedig a park exkluzív borszalonjában, a Vino Saloneban teheti teljessé, ahol közel 200 féle bor és pezsgő szortimenttel fedezheti fel öt kontinens, tizenhárom országának szőlődűnéit.

Amennyiben pedig családjával érkezik parkunkba, a gyerekek önfeledt kikapcsolódásáról Maya Játszóparkunkban, fedett Dzsungel játszóházunkban és szállodánk játszószobájában gondoskodunk, amíg Ön gokart pályánkon készül rekordidőt teljesíteni, vagy a park egyéb szolgáltatásait élvezi.

 

Gyűjtsön élményeket erdei pihenése alatt ősszel is!