Erdei nyaralás Avalon élményekkel kiegészítve - Avalon Resort & SPA

Erdei nyaralás Avalon élményekkel kiegészítve

Itt az idő, hogy belevesse magát a nyári kalandokba és összekösse a pihentető kikapcsolódást az élménydús szórakozással! Az Avalon Parkban összesen 80 szoba, 2 wellness részleg, 2 medence bár, 2 étterem, egy exkluzív borszalon, egy 562 méter hosszú gokartpálya és egy 2500 négyzetméteres játszópark gondoskodik szállóvendégeink komfortos és élményteli nyaralásáról. Az Avalon Resort & SPA***** Superior Special Offers ajánlatával élve ráadásul most az idei nyár legjobb árán foglalhatja le ötcsillagos erdei nyaralását! Válasszon csomagajánlataink közül és foglaláskor adja meg az AVA10N promóciós kódot a kedvezmény érvényesítéséhez!

A 10% kedvezményre jogosító ajánlatunk 2022. június 30-ig érvényes kizárólag július 3. és július 23. közötti szállásfoglalás esetén! Kérdés esetén kollégáink 0-24 órában állnak rendelkezésére a 06 46 200 241-es telefonszámon!

 

Csobbanjon bele az Avalon nyárba, pihenjen világszínvonalú környezetben, emelje új szintre gasztronómiai tapasztalatait és szolgáljon otthonául a természet erdei nyaralása alatt!