Csobbanjon bele a nyárba az Avalon Resort & SPA-ban! - Avalon Resort & SPA

Csobbanjon bele a nyárba az Avalon Resort & SPA-ban!

Az idei nyaralást minden eddiginél nagyobb várakozás övezi, szállodánkban ezért háromféle nyári csomagajánlatot is összeállítottunk, hogy mindenki megtalálja a számára legoptimálisabbat.

 

ÉLMÉNY A FELNŐTTEKNEK

A resort szobái és a rönkházak mellett már az új Erdei Dizájn szállodaszárnyunkba is foglalhatnak a vendégek, akik az Avalon SPA kényeztető szolgáltatásai mellett kizárólagosan vehetik majd igénybe az Erdei Wellness szolgáltatásait, az infinity medencét, az erdőre néző szaunaházat és finom koktélokat kortyolgathatnak a Havanna Bárban is.

Az aktív pihenést előnyben részesítők számára a legmodernebb technológiával ellátott gokart szériával gondoskodunk a még élvezetesebb versenyzésről. Félpanziós nyári ajánlataink választása esetén vendégeinknek alkalmuk nyílik – a csomag tartalmaként – kipróbálni a vadonatúj elektromos gokartokat, melyek a korszerű konstrukciónak köszönhetően jobban gyorsulnak és egy körön belül akár többszöri boostolással nagyobb teljesítményt és biztosabb tapadást biztosítanak.

 

ÉLMÉNY A GYEREKEKNEK

Parkunkban nem csak a felnőttek találják meg a számukra legkomfortosabb kikapcsolódási lehetőséget, de a gyerekek is végtelen jókedvvel élhetik át a nálunk töltött napokat. Ehhez nyújt tökéletes helyszínt Maya játékbirodalmunk, ahol interaktív játékokkal, zsetonos játékgépekkel és minden nap más gyerekprogrammal gondoskodunk felhőtlen boldogságukról.

 

Nyaralásukat pedig egy kulináris kalandozással tehetik teljessé vendégeink, a bőséges reggeliről és az ínyenc fogásokról az Avalon Ristorante és a Sörkert éttermeink gondoskodnak.

 

Élje át a nyaralás élményét erdei környezetben, a természet ölelésében!