Csobbanjon újra Avalóniában - Avalon Resort & SPA

Csobbanjon újra Avalóniában

VÉGRE ITT A NYÁR!

Döntsön előrelátóan nyaralását illetően és foglalja le álompihenését időben, hogy Ön is megtapasztalhassa nálunk
az erdei vakáció egyedülálló élményét!

 

ÉLMÉNY A FELNŐTTEKNEK

A Resort szobái és a rönkházak mellett már az új Erdei Dizájn szállodaszárnyunkba is foglalhatnak a vendégek, akik az Avalon SPA kényeztető szolgáltatásai mellett kizárólagosan vehetik majd igénybe az Erdei Wellness szolgáltatásait, az infinity medencét, az erdőre néző szaunaházat és finom koktélokat kortyolgathatnak a Havanna Bárban is.

Az aktív pihenést előnyben részesítők számára a legmodernebb technológiával ellátott gokart szériával gondoskodunk a még élvezetesebb versenyzésről. Félpanziós nyári ajánlataink választása esetén vendégeinknek alkalmuk nyílik – a csomag tartalmaként – kipróbálni a vadonatúj elektromos gokartokat, melyek a korszerű konstrukciónak köszönhetően jobban gyorsulnak és egy körön belül akár többszöri boostolással nagyobb teljesítményt és biztosabb tapadást biztosítanak.

Az igazán minőségi időtöltéshez pedig a nemrégiben nyílt Vino Salone a tökéletes választás, ahol közel 200 féle (megközelítőleg 1.300 palack) gondosan összeválogatott pezsgő- és borkínálattal várjuk szállóvendégeinket. Az exkluzív boros pince tematikus kóstolóknak nyújt kiváló helyszínt parkunkban, ahol alkalmanként vendégelőadók mutatják be az egyes borvidékek adottságait, a szőlőfajták tulajdonságait és a zamatos nedűkben rejlő egyediséget.

 

ÉLMÉNY A GYEREKEKNEK

Parkunkban nem csak a felnőttek találják meg a számukra legkomfortosabb kikapcsolódási lehetőséget, de a gyerekek is végtelen jókedvvel élhetik át a nálunk töltött napokat. Ehhez nyújt tökéletes helyszínt Maya játékbirodalmunk, ahol interaktív játékokkal, zsetonos játékgépekkel és minden nap más gyerekprogrammal gondoskodnak animátoraink a felhőtlen boldogságukról.

 

Nyaralásukat pedig egy kulináris kalandozással tehetik teljessé vendégeink, a bőséges reggeliről és az ínyenc fogásokról az Avalon Ristorante és az Avalon Sörkert éttermeink gondoskodnak.

 

Legyen a nyaralás idejére a természet az otthona!