Babaprogramok az Avalon Resort & SPA-ban! - Avalon Resort & SPA

Babaprogramok az Avalon Resort & SPA-ban!

Március 21-től olyan családbarát programokkal várjuk a kisbabával érkező szállóvendégeinket, mint például a babaúszás, a móka torna, a gyurmázás, vagy a baba kéz- és láblenyomat készítés.

Hétfőn és csütörtökön 9:00 órától a 3-14 hónapos babáknak, 9:30-tól pedig a 15 hónapos és 2 év közöttiek számára tartunk babaúszást az Avalon SPA-ban. A 30 perces foglalkozás során elmélyül a szülő és gyermeke közötti kapcsolat, a vízben végzett mozgással pedig fejlődik a babák mozgáskoordinációja, valamint erősödik az izomzatuk és ízületük.

Az 1-4 éves korosztály számára szállodánk játszószobájában tartunk mozgásfejlesztő és kreatív foglalkozásokat. A móka tornán mondókákkal és színes játékokkal tesszük szórakoztatóvá a tornagyakorlatokat. A gyerekek kipróbálhatják többek között az egyensúly labdát, vagy kisebb akadálypályán is fejleszthetik állóképességüket, míg a gyurmázás során a kreativitásuk és koncentrációjuk javul a színek és formák megismerésével.

A szülők megörökíthetik gyermekük kéz- és láblenyomatát is a szállodánkban töltött napok alatt. Ezen a foglalkozáson – az emlékkészítés mellett – a babák finommotorikus képességei fejlődnek.

 

A babaúszásra az Avalon SPA recepcióján legkésőbb a foglalkozást megelőző nap 20:00 óráig lehet jelentkezni. A móka tornára, a gyurmázásra, valamint a kéz- és láblenyomat készítésre nem szükséges előzetes bejelentkezés.
 

Tegye emlékezetessé a kisgyermekével töltött időt erdei pihenése alatt!