Avalónia idei Mikulás show-ján életre kelnek a mesehősök! - Avalon Resort & SPA

Avalónia idei Mikulás show-ján életre kelnek a mesehősök!

Az ünnepi fényekkel kivilágított Avalon Park idén is számos meglepetést tartogat, hiszen november 30. és december 8. között lenyűgöző látványshowban lehet részük vendégeinknek. Idén olyan mesehősök érkeznek a Mikulással, mint Elza és Anna hercegnő, Olaf, a Legnagyobb Showman, Pókember, a Fekete pókember, Aladdin, Jázmin, Woody, Buzz Lightyear, Kevin és Karl mignonok, Gru és természetesen Grincs. 

A „Mikulás mesés kalandjai Avalóniában” c. programsorozat mellett a nemzetközi díjnyertes Avalon SPA kényeztető szolgáltatásai, és korlátlan wellness élményei garantálják, hogy teljes legyen a kikapcsolódásuk. Finn-, bio- és infraszauna, beltéri medence pezsgőfürdő, sókabin, gőzkamra és gyermekpancsoló biztosítja szállóvendégeink minél komfortosabb pihenését. Amíg Ön a masszázsokon és wellness kezeléseken relaxál, gyermekei felfedezhetik a Maya Játszópark és a Resort Játszószoba rejtelmeit.

Ünnepi időszak lévén mi is meglepetéssel készülünk: hétköznapi foglalás esetén 1 db gyerekjegyet ajándékba adunk Mikulás előadásunkra.

Válassza egy éjszakás csomagajánlatunkat, ha a Mikulás előadás után szállodánkban töltené az estét családjával!

 

Legyen részese a Mikulás mesés kalandjainak Avalóniában, ahol a játékok idén életre kelnek, majd élvezze szállodánk és az Avalon SPA nyújtotta pihenési lehetőségeket!