Avalon ünnepi ajánlatok - Avalon Resort & SPA

Avalon ünnepi ajánlatok

Élje át az ünnepek varázsát elképesztően gyönyörű erdei környezetben!

 

A 2021-es év vége rengeteg élményt tartogat szállóvendégeink számára. Itt az ideje, hogy olyan célokat húzzon ki az idei bakancslistájáról, amelyekkel méltóképpen zárhatja le ezt az esztendőt. Válasszon ünnepi csomagajánlataink közül és tapasztalja meg a téli erdei pihenés felülmúlhatatlan hangulatát!

Amennyiben igazán egyedülálló környezetben, meghitt hangulatban ünnepelné a karácsonyt szeretteivel, válassza Meseszerű Avalon karácsony csomagajánlatunkat! A gyerekeket ünnepi kézműves játékokkal, mézeskalács és mécsestartó készítéssel, valamint mesemozival várjuk az új játékkonzollal kiegészített játszószobánkban. Félpanziós ajánlatunk részeként pedig a felnőttek és a 14 éven aluli gyermekek három fogást, a 14 év alattiak pedig egy fogást választhatnak szűkített étlapunkról éttermeink egyikében!

Amennyiben az új év előtt, egy pihentető téli kiruccanást terveznek, az Év végi feltöltődés csomagajánlatunkat ajánljuk, hogy a nálunk töltött napok alatt a hólepte erdő és az ünnepi fényekben tündöklő park varázsával, valamint hangulatos gasztronómiai és wellness élményekkel gazdagodjanak a 2021-es év méltó zárásaként.

Az év utolsó napját pedig ismét fergeteges bulival tölthetik vendégeink. Szilveszterkor az Avalon Sörkertben svédasztalos prémium vacsorával gondoskodunk az ünnepi lakomáról, DJ Bordee pedig egy retro diszkóval perdíti táncra az új évet köszöntő társaságot. Amennyiben szállóvendégeink az Avalon Ristorantéban köszöntenék a 2022-es évet, három menükínálatból választhatják ki előre ünnepi fogásukat. A bulihangulatról Rakonczai Imre gondoskodik olasz éttermünkben, aki a legkedveltebb slágerekkel készül megtáncoltatni mindenkit. Amikor pedig éjfélt üt az óra, pezsgős koccintással és tűzzsonglőr show-val ünnepeljük közösen az új évet. 


Válasszák a lenyűgöző ünnepi fényekben tündöklő Avalon Parkot év végi kikapcsolódásuk helyszínéül!