Avalon Szilveszter a magyar gasztronómia csillagaival! - Avalon Resort & SPA

Avalon Szilveszter a magyar gasztronómia csillagaival!

Idén egy többnapos kulináris bulival köszönthetik az új évet szállóvendégeink. Ezúttal az Avalon Park séfjei – Albók Gyula és Szepesi Gábor – a hazai gasztronómia ismert és elismert képviselőivel társulva készítik el az ünnepi fogásokat. Szilveszteri csomagajánlatunk a december 31-i programokon való részvételt tartalmazza, éttermeinkben már december 29-től gasztro napokat tartunk.

December 29-én és 30-án 14:00 órától a Grill & Gourmet éttermünk vendégeinek Bíró Lajos – a gasztronómia fenegyereke – kedveskedik ünnepi fogásokkal.

December 31-én 19:30-tól különleges 6+2 kezes gourmet menüvel várjuk az ünneplő társaságot, az Avalon Park séfjei mellett Erdei János (Pasztell étterem) séf és Mihályi László (Patisserie tulajdonos) mestercukrász közreműködésével, miközben DJ gondoskodik az ünnepi hangulatról! Vendégeink 0:00 óra után Rakonczai Imre piano bar fellépésén bulizhatnak és a hagyományoknak megfelelő prémium éjféli fogásokkal köszönthetik az új évet!

Január 1-jén 18:00 órától pedig Újévi malac és korhely vacsorára foglalhatnak asztalt vendégeink olasz éttermünkbe, mely fogásokat a Michelin csillagos Barna Ádám – a 42 Restaurant & Bar séfje – valamint az Avalon Park séfjei állítják össze közösen. Az újévi fogások mellé a Kántor band biztosít hangulatos zenei környezetet. 


Foglaljanak szállást mielőbb, hogy gyönyörű téli erdei környezetben és fergeteges Avalon élményekkel gazdagodva köszönthessék az új esztendőt!