Avalon Sörkert - megújult dizájn és étlap! - Avalon Resort & SPA

Avalon Sörkert - megújult dizájn és étlap!

Újra nyitott Avalónia alternatív streetfood birodalma, az Avalon Sörkert!

Szállóvendégeink autentikus olasz éttermünk mellett a teljes felújításon átesett Avalon Sörkertet is választhatják étkezésük helyszínéül.

Az Avalon Sörkert & Grill Garden szofisztikált módon keveri a nemzetközi ízeket alternatív konyhájában. Az étlapon megtalálhatóak pit boksz-ban füstölt faszénen grillezett húsok, egyedi zamatos húspogácsával készült hamburgerek és sörkorcsolyák. A konyhában a legjobb minőségű alapanyagokból ötvözik a különböző tájak ízvilágait a Sörkert Vezető- és Kreatív séfjei. A kínálatban megjelenik Ázsia fűszeres, aromás érintése, csakúgy, mint az Erdély inspirálta hegyvidék rusztikus egyszerűsége.  Az étel kombinációkra jellemző, hogy messze elrugaszkodik a megszokottól, hiszen megjelennek benne olyan elemek, melyek mára már a modern, zabolátlan, kísérletező konyha jellemzői. Ugyan a jól ismert italok széles spektrumából lehet választani, de érdemes megkóstolni a koktélokat, sörkülönlegességeket és sörkoktélokat is. Az egyik ilyen a Pater Linus belga apátsági sör, mely teljes mértékben különbözik a mindennapok népszerű lágereitől, hiszen ez egy felsőerjesztésű sör, melynek a lecsengése mézes, édes almára emlékeztető, mindazonáltal kiegyensúlyozottan kesernyés is. A Csíki mézes ünnepi sör egyedisége, hogy a sörlét vegyes székely havasi virágmézzel főzik, így a 40 napos érlelés egy borostyánkő színű édeskés sörkülönlegességet eredményez. A sörök hol eperpürével, hol bodzalikőrrel kerülnek felütésre, de gyömbéres-almás változatban is megjelennek a sörkoktélok színes változataiban. 

 

Az épület teljes átalakításon esett át, így nagyobb terek kerültek kialakításra, nyáron klimatizált, télen fűtött, ezért az év minden szakaszában kellemes környezetben fogadja a vendégeket. A látványkonyha még kiemelkedőbb helyet kapott a vendégtér kialakításánál, így valódi 4D élményben (illat, látvány, íz, tapintás) lehet része a vendégeknek. A Sörkertben található bár egyaránt képes kiszolgálni a belső tereket és a kinti, kertben elhelyezett nyári garden lounge pihenőt. 

 

Térjenek be megújult streetfood éttermünkbe pihenésük alatt és kóstolják meg ízletes fogásainkat!