Avalon őszi félpanziós napok - Avalon Resort & SPA

Avalon őszi félpanziós napok

Az Avalon Resort & SPA-ban kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra tökéletes szórakozási lehetőséget. Pihenjen exkluzív környezetben, ahol kisgyermekével is nyugodt időt tölthet el a játszóházunk minden napos tematikus programjainak köszönhetően! Foglalja le a szállását augusztus 31-ig az őszi hónapok egyikére, és engedje át magát a teljes testi-lelki feltöltődésnek a város zajától távol!

Félpanziós ajánlatunkban vasárnaptól csütörtökig különleges Avalon vacsorát biztosítunk éttermeinkben (Avalon Sörkert vagy Avalon Ristorante), ahol a felnőttek és a 14 éven felüli gyermekek 3 fogást, a 14 éven aluli gyermekek pedig 1 fogást választhatnak az étlapunkról. A kulináris élvezetek mellett korlátlan wellnessélményt nyújtunk díjnyertes SPA-világunkban, és amíg Ön a kezelések, masszázsok egyikén piheni ki magát, szállodánk játszószobájában gondoskodunk gyermeke felügyeletéről. 

A kisebb korosztály számára minden nap tematikus foglalkozással készülünk a Maya játékbirodalmunkban, ahol a nemrég megnyitott Maya Dzsungel Játszóház által időjárástól függetlenül garantáltjuk a felhőtlen játékélményeket. Az aktív pihenésre vágyóknak pedig Európa egyik legmodernebb gokartpályája, a HELL Kart & Event Center ígér igazi verseny izgalmakat.

A limitáltan igénybe vehető ajánlatunkat most 3 napos lemondási idővel és 15% előleggel foglalhatja le! 

 

Válassza őszi előfoglalási csomagajánlatunkat és élje át a pihenés legkomfortosabb változatát erdei környezetben!