Avalon Halloween hét október 25-31-ig! - Avalon Resort & SPA

Avalon Halloween hét október 25-31-ig!

Halloween hét az Avalon Parkban október 25-31-ig!

 

Csak semmi pánik! Segítünk az őszi szünetet félelmetesen izgalmassá varázsolni az egész család számára! Csokorba szedtük a leghátborzongatóbb, ugyanakkor legizgalmasabb hagyományos Halloween-i játékokat, hogy az őszi erdei pihenés a szülőknek mókával és kacagással teli legyen, míg a gyerekeknek iszonyatosan fantasztikus élményt nyújtson!

A Halloween programsorozat már hagyománnyá vált az Avalon Parkban, mely az őszi szünet ideje alatt szellemes dekorációba bújva várja vendégeit. A családok idén is rettentően mulatságos és sokszínű programokra számíthatnak. Nincs Avalon Halloween a szokásos tökfaragó verseny nélkül, ahol ezúttal is díjazzuk a kreatív, helyben faragott töklámpásokat. Szuper nyereményeket zsebelhetnek be a gyerekek a jelmezversenyen is, amin szellemnek, boszorkányoknak, zombinak, csontváznak és hasonló kísérteties figurának öltözve hozhatják rá a frászt a zsűritagokra, akik korosztályonként hirdetnek nyerteseket az október 31-i rémversenyen. A legbátrabbak idén is bemerészkedhetnek Adri boszi házikójába, aki egy-két rímbe faragott versike elszavalásáért cserébe cukorkákkal és édességekkel jutalmazza a rettenthetetlen gyerkőcöket.

Amennyiben már az október 23-i hétvégén elfoglalnák szállásukat, elő-Halloween-i programjainkon már betekintést nyerhetnek Avalónia rémisztően élménydús világába és már a teljes Halloween-i díszbe öltözött park várja vendégeinket. A gyerekek folytonos kíváncsiságát fenntartva a Halloween hét ideje alatt minden napra más tematikára épülő programokkal készülünk a héten:

Október 25. Kalózkodás Jack Spenóttal
Október 26. Zombik és más rémségek
Október 27. Szellemes szerda
Október 28. Vámpírok délutánja
Október 29. Varázslatos boszorkányok
Október 30. Kalandozás Harry Potterrel
Október 31. Día de Muertos – A nagy mexikói csontváz parti

Akik tavaly is velünk halloweenoztak, tudják, hogy a dermesztő hangulat akkor hág csak igazán a tetőfokára, ha megjelenik Jack Spenót! Ezért idén minden nap találkozhatnak vele a családok. Rengeteg újdonsággal készül erre az alkalomra, így naponta más jelmez mögé bújva csal mosolyt mindenki arcára interaktív showműsoraival.

Esténként pedig hajmeresztő rémpartikon és banyabálon mutathatják meg a frappáns jelmezekbe öltözött gyerekek és a vállalkozó szellemű szülők, hogy milyen ritmusérzékkel is rendelkeznek az egyes rémségek.

A programsorozat teljes ideje alatt a szellemvasúttá változott Avelino kisvonatunk minden nap díjmentesen szállítja a vendégeket, így bőven lesz alkalmuk megtapasztalni gyermekükkel a kísértetiesen jó vonatozás élményét is.

 

Ünnepeljék a Halloweent a természetben!