Álompihenés a pünkösdi hosszúhétvégén - Avalon Resort & SPA

Álompihenés a pünkösdi hosszúhétvégén

Induljon a nyár az Ön számára is egy páratlan utazással, ahol minden pillanat örömteli és pihentető. Látogasson el az elsők között az Avalon Resort megújult miliőjébe, amelyben egyensúlyt teremt a luxus és a kényelem.  
Június első hétvégéjén a kikapcsolódás számos formája várja Önt és családját egyedi, erdei környezetben, ahol minden részletet úgy terveztünk, hogy vendégeink beleszeressenek. A szórakozást Maya Játszóparkunkban ünnepi, tematikus játékokkal garantáljuk a családok számára, míg a párok és baráti társaságok a HELL Kart pályán versenyezhetnek egymással elektromos gokartjainkkal.
A jó idő beköszöntével a leginspirálóbb és leginnovatívabb wellness élmények mellett SPA világunkban közvetlen vízparti medencebárjaink is nyitva tartanak, ahol egzotikus koktélokkal frissülhetnek fel vendégeink a kellemes nyári melegben. A nálunk töltött idő alatt ízletes és változatos fogásokból választhat mindkét éttermünkben, a páratlan választékkal bíró reggelink összeállításakor séfjeink a régió legjobb termelőinek portékáiból válogatnak, a különböző reggeli fogásokat kizárólag minőségi alapanyagokból készítik saját pékségünk friss termékeivel kínálva.  Érezze magát otthon az Avalon Resortban, ahol akár barátokkal, akár a családdal pihen, életre szóló élmények várnak Önre!


Találja magát idén Pünkösdkor a paradicsomban, ahol a fényűző otthon kényelme keveredik a lenyűgöző természettel!