Álomnyaralás az Avalon Parkban! - Avalon Resort & SPA

Álomnyaralás az Avalon Parkban!

Amikor a gyermek szórakozik, a szülő pihen!


Nem könnyű szavakba önteni azt az érzést, amit egy szülő akkor érez, amikor gyermeke őszinte mosolyát láthatja és vidám kacaját hallhatja. Egy kicsit talán ironikus is, hogy a gyermek(ek) boldoggá tétele kulcs a szülők boldogságához is, viszont ez az alapja az őszinte szereteten alapuló, harmonikus családi kapcsolatoknak. 

A gyermekek jókedvének fenntartása azonban sok-sok energiát, türelmet és időt igényel a mindennapi teendők mellett, ami rányomhatja bélyegét a nyugodt hétköznapokra. Egy gyermek számára pedig a szülei a legnagyobb hősök, akik mindig mindenben mellettük állnak és az ő boldogságukra törekszenek időt, energiát nem kímélve. Éppen ezért időnként mindenkinek szüksége van a pihenésre, hogy maximálisan feltöltődve térhessenek vissza a megszokott kerékvágásba. Ehhez a legideálisabb megoldás egy olyan nyaralás, ahová a gyerekek is a szülőkkel tarthatnak, mégis kipiheni magát az egész család. 

Az Avalon Parkban megvalósítjuk álmát! Nem kell mást tennie, mint lefoglalni Avalon vakációjuk pontos időpontját és egy olyan világba kalauzoljuk el családjával, ahol garantáltan kizökken a szürke hétköznapokból és minden percét nyugodt környezetben töltheti el. A kényelmi szolgáltatásokról gondoskodunk az Ön és gyermekei számára egyaránt!

Programkínálatunk gyerekek számára:

korlátlan Maya játékélmény

Kizárólag a szállóvendégeink részére kialakított játszószoba korlátlan használata - készségfejlesztő építő és ügyességi gyerekjátékokkal, minden nap díjmentes gyermekmegőrzés 2 éves kor felett

X-BOX ONE konzolsarok, Kinect-tel és a legújabb játékszoftverekkel

Minden nap:

10:30 - 11:30 Lézerharc

14:00 - 15:00 Kincsvadászat

16:00 - 17:00 Vízipuska háború a Mayában

 

18:00 - 19:00 Találkozás az Avalon mesehőseivel 

19:00 - 19:30 Mini Disco 

20:00 - 22:00 Mesemozi

 

Kikapcsolódási lehetőségek felnőtt vendégeink számára:

 

korlátlan Avalon SPA élmény: Beltéri medence élményelemekkel és pezsgőfürdővel, szaunavilág - illatterápiás bioszauna, finnszauna, infrakabin, sókamra, gőzkamra, dézsa zuhany, jégkút, trópusi élményzuhanyok, hangulatos relax szoba és tepidárium, fűtött kültéri élménymedence pezsgőfürdővel, sodrófolyosóval és többféle masszázsfunkcióval, Honka rönk szaunaház - panorámaszauna merülőmedencével, napozóterasz: függőfotelekkel és napágyakkal, szaunaszeánszok

a formaautózás élménye a HELL Kart & Event Center 561 méter hosszú pályáján

 

Továbbá minden vendégünk számára:

gasztro-különlegességek és svédasztalos reggeli birodalom az Avalon Ristorantéban

streetfood ízélmények a közelmúltban megújult Avalon Sörkertben

rönkházaink és lakosztályaink nyugalmat árasztó hangulata, ahol a természet hangjára hajthatja álomra a fejét és madárcsicsergéssel indulhatnak a reggelei, egy csésze mennyeien finom, eredeti olasz pörkölésű kávéval, melyet akár szobájában is elkészíthet!


Hagyja, hogy elvarázsolja Önt is Avalónia világa! 

Mert a hősöknek is jár a pihenés!