Online Ajándékutalvány Vásárlás - Avalon Resort & SPA

Online Ajándékutalvány Vásárlás

Az ünnepek közeledtével bizonyára már sokakban felmerült a kérdés, mivel lephetnék meg családtagjaikat, rokonaikat és legkedvesebb barátaikat. Legyen szó karácsonyi ajándékról, szülinapokról, vagy egyéb ünnepi alkalmakról, segítünk a döntésben! Mi több, egy igazán különleges és életre szóló ajándék-javaslattal szolgálunk!

A Bükk szívében elhelyezkedő „nyugalom-szigetként” is sokszor emlegetett Avalon Parkot szállóvendégeink ismerhetik meg a legjobban. Egy olyan helyet, ahol a luxus természetes, ahol mindenki megismerheti a pihenés legfelsőbb fokát, ahol nem mindennapi élmények sora várja a kikapcsolódni vágyókat. 

A wellness szolgáltatások, a gasztronómiai különlegességek, a 2500 négyzetméteres játszóbirodalom, az 561 méter hosszú gokart pálya és természetesen az erdei atmoszféra teszi igazán egyedülállóvá háromszoros nemzetközi díjnyertes szállodánkat, az Avalon Resort & SPA-t. 

Mit szólna ahhoz, ha mindezt az élmény áradatot szeretteinek ajándékozhatná, és ha nem kellene boltok kígyózó sorait végigállni - az idő múlásával elavuló - tárgyak vásárlásával?

Ajándékozzon élményt szeretteinek!

Válassza ajándékutalványainkat, amiket akár online, bankkártyával is megvásárolhat!

Gyors, egyszerű és jobb, mint bármilyen ajándékcsomag! A tökéletes meglepetés, ami garantáltan őszinte mosolyt csal szerettei arcára! 

Törjön ki a kényszerítő ajándékvásárlási lázból és lepje meg szeretteit kényeztető pihenéssel a miskolctapolcai nyugalom-szigeten!