Test és Lélek Megújulása - Avalon Resort & SPA

Test és Lélek Megújulása

#

Méz és Kényeztetés: Test és Lélek Megújulása


Mélyüljön el a harmóniában és felfrissülésben ezen exkluzív 4 napos élmény során az Avalon Resort & SPA-ban. A” Méz és Kényeztetés: Test és Lélek Megújulása" csomagunkkal elmerülhet az abszolút kényelemben és a testi-lelki újjászületésben.

 

4 napos test és lélek megújító program

 

1. nap - Érkezés:

Most elkezdődik a pihenés és az újjászületés ideje. Szabadon felfedezheti a szálloda páratlan területét akár E-Bike szolgáltatásukkal és élvezheti a kényeztető kikapcsolódást. Érezze magához közel a természetet kültéri négy évszakos fűtött medencénkben, majd vegyen részt egy hangulatos vacsorán két éttermünk egyikében.

2. nap - Mézes Masszázs és Szaunaszéánsz:

Reggelizzen úgy, ahogy még soha, majd részesüljön egy 90 perces mézes masszázsban, mely a talpmasszázzsal egyesül, hogy felfrissítse testét és lelkét. Délután pedig élvezze a különleges 3 részes szaunaszéánszt friss gyümölcsökkel és zöldséglevekkel és egy vitamindús smoothie-val a maximális relaxációért. 

3. nap - QMS Oxigénes Arckezelés:

Ezen a napon is indítsa a reggelét egy fantasztikus reggelivel, majd lépjen be a kényeztetés és újjászületés birodalmába egy 60 perces QMS oxigénes arckezeléssel. Garantáltan ragyogóbb és fiatalabbnak érzi majd magát.

4. nap - Kijelentkezés:

Mélyüljön el az élményekben, melyeket ezalatt a 4 fantasztikus napon átélt, majd készüljön fel a távozásra, miközben újra energiával és vitalitással töltődve hagyja el a hotelünket.

 

Ez a különleges csomagajánlat a test és lélek méregtelenítésének és regenerálásának legmagasabb szintjét kínálja. Foglaljon most, és ébredjen minden napra újjászületve!

Különleges csomagtartalom:

Különleges Avalon vacsora parkunk Avalon Ristorante olasz éttermében és a The Club Avalo
Grill & Experience éttermünkben: Felnőttek részére 3 fogás, 0-14 éves kor közötti gyermekek részére 2 fogás + macaron desszert választható az étlapokon megjelölt ételekből.

90 perces mézes masszázs és 3 részes szaunaszeánsz friss gyümölcsökkel és zöldséglevekkel

60 perces QMS oxigénes arckezelés

térítésmentes E-Bike használat


CSOMAG TOVÁBBI TARTALMA


Foglalással vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban keresse kollégáinkat az alábbi telefonszámon 06-46/200-241 vagy e-mail címen sales@avalonresort.hu.


Általános szerződési feltételeinket a honlapunkon megtekintheti: https://avalonresort.hu/aszf
Tájékoztatás a digitális adatszolgáltatásról: https://avalonresort.hu/tajekoztatas-digitalis-adatrogzitesrol
 

Ajánlatunk 2023. november 12. és 2024. január 31. között foglalható, minimum 3 éjszakás tartózkodásra vasárnap vagy keddi érkezéssel.