Őszi nyugalom félpanzióval - Avalon Resort & SPA

Őszi nyugalom félpanzióval

#

Őszi nyugalom félpanzióval

Élvezze a napsütés utolsó meleg óráit, és élvezze az Avalon Resort & SPA minden előnyét, távol a tömegtől. Szeptember a tökéletes alkalom, hogy megtapasztalja az aranyló indián nyarat annak teljes pompájában, ha viszont inkább egy kicsit később kezdi az őszi nyaralást, akkor gyönyörű panorámákban gyönyörködhet a változó levelekben, a tiszta levegőben és a természet legszebb látványában. Legyen szó hegyekről vagy városról – tudja meg, miért az ősz a legszebb utazási időszak.

SZÍNES HÉTKÖZNAPOK

Minden hétfőn babaúszás (Szeptember 11-től)

Minden nap Maya mini gasztro workshop a Pizzakészítéstől a süteménykészítésig, az Avalon Ristorante Master Chef támogatásával.

Minden csütörtökön különleges gin fuzionálás

Különleges csomagtartalom:

Különleges Avalon vacsora parkunk  Avalon Ristorante olasz éttermében és a The Club Avalon Grill & Experience éttermünkben: Felnőttek részére 3 fogás, 0-14 éves kor közötti gyermekek részére 2 fogás + macaron desszert választható az étlapokon megjelölt ételekből.

2 db 8 perces egyszemélyes gokart futam a HELL Kart & Event Center gokart pályánkon


CSOMAG TOVÁBBI TARTALMA


Online Foglalás Ajánlatkérés


Általános szerződési feltételeinket a honlapunkon megtekintheti: https://avalonresort.hu/aszf
Tájékoztatás a digitális adatszolgáltatásról: https://avalonresort.hu/tajekoztatas-digitalis-adatrogzitesrol
 

Ajánlatunk minimum 2 éjszaka foglalása esetén érvényes hétköznapokon vasárnaptól csütörtökig, kivéve a kiemelt és ünnepi időszakokat!