2 in 1 új ajándékutalvány! - Avalon Resort & SPA

2 in 1 új ajándékutalvány!

A jó idő beköszöntével egyre jobban vágynak a szabadba az emberek, amit a jelenlegi helyzetben sajnos csak korlátozottan tehetnek meg. Az Avalon Park nyújtotta természetközeli élmények csodás és örök emlékeket ajándékoznak az ide látogatóknak legyen szó meghitt, nyugodt pihenésről vagy aktív kikapcsolódásról. Kedvese, vagy családja számára pedig nincs is tökéletesebb meglepetés 2 in 1 új ajándékutalványunknál, ami egyben egy saját kezdeményezésű támogatói program, amivel a vírus ellen legtöbbet dolgozók munkáját is segíthetik.

A fixen 2021. december 31-ig felhasználható ajándékutalványaink most rendkívül rugalmas érvényességi idővel segítik, hogy Ön megtervezhesse idei pihenését akár egy nyári vakációként, vagy egy őszi kikapcsolódásként tervezi azt. Ajánlatunk plusz szolgáltatásaként Avalon vacsorát biztosítunk vendégeinknek. Vasárnaptól csütörtökig a felnőttek és a 14 éven felüli gyermekek 3 fogást, a 14 éves kor alatti gyermekek pedig 1 fogást választhatnak az étlapunkról.

Ráadásul minden megvásárolt utalvány összegéből 10.000 Ft-ot a vírus elleni védekezésre ajánlunk fel. Így most nyaralásának tervezésével Ön is segít! 

A kedvezményes ajánlatok számos formában elérhetők, válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet és fejezze ki háláját a munka hőseinek, akik jelenleg is értünk dolgoznak minden egyes nap!
 

AJÁNDÉKUTALVÁNYOK


Az utalvány kiemelt és ünnepi időszakokban felár ellenében használható fel. A plusz szolgáltatásként felajánlott Avalon vacsora 2020.06.15. és 08.31. között, valamint a kiemelt és ünnepi időszakokban nem igényelhető.